MİTSO Yönetimi QNB Finansbank Müdürünü Ziyaret Etti.

23.06.2022 10:44

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, kısa bir süre önce QNB Finansbank Milas Şube Yöneticiliğine atanan Cenk Yılmaz‘ı ziyaret ederek kutladılar ve çalışmalarında başarılar dilediler.

MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel  Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit  QNB Finansbank  Milas Yöneticiliğine yeni atanan Cenk Yılmaz’ı ziyaret ettiler.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, QNB Finansbank Müdürü Cenk Yılmaz‘a odamız üyelerine düşük faizli krediler konusunda yarımcı olunmasını rica etti.

QNB Finansbank Milas Şube Yöneticisi Cenk Yılmaz‘da, banka olarak MİTSO üyeleriyle Milaslı üreticilerin ve girişimcilerin kredi ihtiyaçlarının karşılanmasında her türlü desteği vermeye hazır olduklarını da sözlerine ekledi.