MİTSO YÖNETİMİ ÜYELERİNİ ZİYARET EDİYOR, SORUNLARINI DİNLİYOR

04.03.2022 14:51

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, üyelerini ziyaret ederek sorunlarını dinliyor, önerilerini ilgili makamlara iletmek ve çözüm üretmek üzere not ediyor.

MİTSO üyelerinin sorunlarını saptamak, belirtilen sorunlar üzerine çözüm üretmek ve ilgili makamlara iletmek üzere bir süre önce başlattığı üyelerini ziyaretlerini bu kez Güllük bölgesinde yaptı. MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Tiryakioğlu, Yönetim Kurulu Saymanı Soner Çamlıbelen, Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Aykal, Meclis Katibi Yasin Erol; Odanın Genel Sekreteri Kazım Sarıoğlu ve Sanayi Müdürü Haldun Bayram ile birlikte Güllük bölgesindeki üye işyerlerini ziyaret ettiler.

Günümüz ortam ve koşullarında üyelerinin sorunlarını dinleyen, önerilerini not eden MİTSO yöneticileri amaçlarının üyeleriyle her zaman yakından bir iletişim içinde olmak olduğunu belirttiler.

MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel yapılan ziyaretler sırasında MİTSO üyelerine gündeme ilişkin görüş ve önerilerini dinlemek üzere ziyarete geldiklerini belirtirken MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de odanın çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Milas’ın ve Milas ürünlerinin tanıtımı amacıyla birçok proje ürettiklerini ve bunları gerçekleştirdiklerini anlatan Reşit Özer “Amacımız, her ortamda Milas’ın ve Milas ürünlerinin tanıtımını yapmak” diye konuştu. Milas ürünlerinin üretim kalitesi arttıkça ve tanıtımı yapıldıkça bundan hem üreticilerin hem de genel olarak Milaslıların kazançlı çıkacağını ifade eden Özer “Biz Milas sevdalısıyız. Amacımız üyelerimize ve Milas’ımıza elimizden geldiğince hizmet etmek” diye konuştu.

MİTSO Yöneticilerinin ziyaretlerinden memnuniyetlerini ifade eden Oda üyeleri de ziyaretleri nedeniyle Oda yöneticilerine teşekkür ettiler. Çeşitli konularda eleştiri ve önerilerini de dile getiren MİTSO üyeleri üye ziyaretlerinin sürdürülmesini istediler.

Yazı detayını buraya yazınız