MİTSODA İŞYERLERİ ENVANTERİ İÇİN ÖN GÖRÜŞME

06.08.2013 17:37

Bir süre önce M.Ü. Milas Sıtkı Koçman Meslek Yüksekokulu yöneticilerinin MİTSO’yu ziyaretleri sırasında gündeme gelen Milas’ın işyeri envanterinin çıkartılması konusunda bir ön görüşme gerçekleştirildi. Görüşmeye, MİTSO Meclis Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkanı Enver Tuna, Başkan Yardımcıları Muzaffer Atıcı ve Hüseyin Mat, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Yiğit ile görüşen M.Ü. Milas Sıtkı Koçman Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı ve Pazarlama Bölümü Öğretim Görevlisi Ali Çağlar Uzun, Pazarlama Programı’ndan Öğretim Görevlisi Ali Naci Karabulut ile Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı’ndan Öğretim Görevlisi Senem Nil Erbey katıldılar. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Enver Tuna, Milas’taki işyerlerinin gerçek durumunu ve potansiyelini gösteren sağlıklı veriler bulunmadığını belirterek “Ancak önümüzü görebilmemiz için, Milas yatırımcısının önünü açabilmemiz için, uzun vadeli planlamalar ve programlar yapabilmemiz için mutlaka sağlıklı verilere ihtiyacımız var. Bu nedenle Yüksekokulumuz ile böyle bir çalışma yapmayı arzuluyoruz. Bu çalışma aynı zamanda odamız ve Milas’taki işyerleri ile Yüksekokulumuz arasında daha güzel bir yakınlaşma ve işbirliğini sağlayacaktır” dedi.