MİTSO’nun Şubat ayı meclis toplantısı yapıldı. MECLİS, YÖNETİMİN 2016 GELİR GİDER HESAP ÇİZELGELERİNİ AKLADI

MİTSO’nun Şubat ayı meclis toplantısı yapıldı.  MECLİS, YÖNETİMİN 2016 GELİR GİDER HESAP ÇİZELGELERİNİ AKLADI
27.02.2017 12:47

Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın Şubat ayı meclis toplantısında Yönetim Kurulu’nun 2016 yılına ilişkin gelir – gider hesap çizelgeleri oybirliği ile kabul edilerek yönetim kurulu aklandı. MİTSO Meclisi, oda yönetiminin Ocak ayına ilişkin kati mizan cetvelini de yine oybirliği ile kabul etti. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, odanın alacaklarının yapılandırılmasında yüzde 85 oranında başarılı olunduğunu söyledi.

MİTSO’nun Şubat ayı olağan Meclis toplantısı yapıldı. Meclis Başkanı Mustafa Yüksel’in başkanlığında açılan oturumda, Genel Sekreter Kazım Sarıoğlu tarafından okunan gündeme ilişkin başka öneri olmayınca maddelerin görüşülmesine geçildi.

MİTSO Yönetim Kurulunun 2016 yılına ilişkin gelir gider hesap çizelgeleri Genel Sekreter Kazım Sarıoğlu tarafından okunduktan sonra söz almak isteyen olmayınca Meclis Başkanı Mustafa Yüksel tarafından oylamaya sunuldu. Yapılan oylamada odanın 2016 yılı gelir gider hesap çizelgeleri oybirliği ile kabul edilerek yönetim kurulu aklanmış oldu.

MİTSO’nun Ocak ayı kati mizanı da yine oybirliği ile kabul edildi.

Meclis toplantısında odanın bir aylık faaliyetlerini anlatan Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, 2016 yılı gelir gider çizelgesini oybirliği ile aklayan ve Ocak ayı kati mizanını yine oybirliği ile kabul eden meclis üyelerine teşekkür etti. Reşit Özer, OSB’de çalışmaların iyi gittiğini, altyapıyı yapmakta olan müteahhit firmanın gece gündüz çalışmakta olduğunu ve altyapının ihale süresinden önce bitirilebileceğini ve odanın alacaklarının yapılandırılmasında yüzde 85 oranında başarılı olduğunu anlatarak meclis üyelerini 2 – 5 Mart tarihlerinde yapılacak Milas Güney Ege 8. Uluslararası Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nı ile 9 – 12 Mart tarihlerinde yapılacak Milas Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı’na katılmaya davet etti.