Muğla Odalarından İl Jandarma Komutanlığına destek ziyareti “KAHRAMAN ORDUMUZUN YANINDAYIZ”

Muğla Odalarından İl Jandarma Komutanlığına destek ziyareti  “KAHRAMAN ORDUMUZUN YANINDAYIZ”
09.03.2020 09:33

Muğla’daki bazı oda başkanları ve yöneticileri Muğla İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek İdlib şehitleri için başsağlığı dileğinde bulunurken “Her zaman kahraman ordumuzun yanındayız” dediler.

Aralarında Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, Muğla Borsası Başkanı Hurşit Öztürk, Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ve Marmaris Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı S. Mutlu Ayhan’ın da olduğu bazı oda ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri İdlib’de şehit düşen askerlerimiz için başsağlığı dilemek için Muğla İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ettiler. Muğla İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kenan Topçu’ya şehitlerimiz için başsağlığı dileyen odaların ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri “Her zaman kahraman ordumuzun yanındayız” dediler.