POLATLI TİCARET BORSASI ORMAN YANGINI İÇİN MİTSO’YA BİRER KAMYON UN VE HAYVAN YEMİ GÖNDERDİ

12.08.2021 09:44

Milas’ta 13 gün devam eden ve halen soğutma çalışmaları sürdürülen orman yangınında TOBB üyesi oda ve borsalar da örnek bir dayanışma ve yardımlaşma sergiliyor. Gebze Ticaret Odasının Milas Ticaret ve Sanayi Odasına iki kamyon dolusu çeşitli yardım malzemelerini göndermesinin ardından Polatlı Ticaret Borsası da MİTSO’ya yardım bölgelerinde dağıtılmak üzere bir kamyon un ve bir kamyon hayvan yemi gönderdi.

Polatlı Ticaret Borsasının üzerinde “Kardeşlerimizin yanındayız. Yaralarınızı sarmaya geliyoruz / Polatlı Ticaret Borsası Milas – Bodrum Yardım Aracı – Geçmiş olsun Türkiye” yazılı pankartlar asılı olan iki kamyon Milas’a geldiler. Bir kamyon un ve bir kamyon hayvan yemini teslim alan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, bunları yangın bölgelerine gönderdi.

Polatlı Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Toplu’yu telefonla arayan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer gönderilen un ve hayvan yemi için teşekkür etti.  Teslim aldıkları hayvan yemi ve unu hemen yangın bölgesine göndererek ilgililere teslim ettiklerini belirten Reşit Özer, Polatlı Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Toplu‘ya “En çok ihtiyaç duyulan malzemeleri en çok ihtiyaç duyulan anda Milas’a gönderdiğiniz için çok teşekkür ederiz” dedi. Özer, “Yanan alanlarda, yangından kurtarılabilen hayvanların beslenebilmesi için hiç ot, yem, saman kalmadı. Bu nedenle bölgemizde hayvan yemine, samana çok büyük ihtiyaç var. Aynı şekilde insanların erzak depoları da yandı. Gönderdiğiniz bir kamyon un çok makbule geçti. Şahsım adına, odamız adına ve yangında mağdur olan hemşerilerimiz adına çok teşekkür ederim” dedi.