Reşit Özer’in de üyesi olduğu TOBB Ekonomik Raporu İnceleme Komisyonu görev paylaşımı yaptı

18.02.2014 13:18

TOBB’nin genel kurulunun ardından seçimle oluşturulan 15 komisyon görev paylaşımlarını yaptılar. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’in de seçilmiş olduğu Ekonomik Raporu İnceleme Komisyonu’nun başkanlığına Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu seçildi.

TOBB’nin Ekonomik Raporu İnceleme Komisyonundaki görev paylaşımı şu şekilde oluştu:

Başkan:

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu

Başkan yardımcısı:

Mucur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Çağlayan

Sözcü:

Haymana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Özkan

Raportör:

Kadirli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Tatlı

Üyeler:

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer

Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Altınay

Edremit Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Aynur

İnebolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şakir İşeri

Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Deniz Günal

Öte yandan Ekonomik Raporu İnceleme Komisyonu’nun yanı sıra TOBB’nin görev paylaşımlarının yapılarak başkan, başkan yardımcısı, sözcü ve raportör seçimlerinin belirlendiği diğer komisyonlar şunlar:

Mevzuat Komisyonu, Dilekleri İnceleme Komisyonu, Avrupa Birliği Uyum Komisyonu, Vergi Komisyonu, Dış İlişkiler Komisyonu, Basın Yayın Komisyonu, Ekonomi Politikası Komisyonu, İnşaat ve Taahhüt Hizmetleri Kurulu, Hayvancılık Kurulu, Tarım Kurulu, KOBİ Politikaları Kurulu, Turizm Kurulu, Mesleki Eğitim Kurulu ve Sosyal Politikalar Kurulu.