Sorunun cevabını merak eden işletme sahipleri ile yöneticileri ekran başına: “YIKICI TEKNOLOJİLER ÇALIŞMA ŞEKLİMİZİ NASIL DEĞİŞTİRECEK?”

16.04.2021 12:39

Üniversite – İş Dünyası İşbirliğini Güçlendirme Seminerleri kapsamında 20 Nisan Salı günü, saat 10.00‘da Muğla ilindeki işletmelerin sahiplerine ve yöneticilerine yönelik olarak “Dijitalleşen dünyada ‘yıkıcı’ teknolojiler çalışma şeklimizi nasıl değiştirecek?” konulu online seminer düzenlenecek.

Muğla Üniversitesi, Muğla, Fethiye ve Milas Ticaret ve Sanayi Odaları, Bodrum ve Marmaris Ticaret Odaları, Muğla Ticaret Borsası, İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum ve Marmaris şubeleri ile İNOVA Muğla ve MUTSO Akademi işbirliğinde düzenlenmekte olan ve  online seminerlerin 6’ncısı olan semineri izlemek için http://tiny.cc/yikiciteknolojilerkayit adresi üzerinden kayıt yaptırılması gerekiyor.

Muğla S.Koçman Üniversitesi’nden Prof. Dr. Selçuk Aktürk ve Doç. Dr. Serkan Dirlik’in koordinatörlüğünde düzenlenen ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Enis Karaarslan tarafından sunulacak seminer ücretsiz olarak izlenebilecek. Seminerin konu başlıkları ise “Blok zinciri, yapay zeka, siber güvenlik, kripto para nedir?, Hazır olmak için ne yapabiliriz?, Üniversite olarak nasıl yardımcı olabiliriz” diye sıralanıyor.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, çağımızın dijital teknoloji üzerine gelişmekte olduğunu belirterek “Gelişen bu yüksek teknoloji çok kısa sürede hayatımızın her alanını etkiledi. Daha da çok etkileyecek. Elbette bu etkilenin olumlu olduğu kadar, olumsuz yanları da olabilir. İşte bunları merak eden işletme sahiplerini ve yöneticilerini sayın Dr. Öğretim Üyesi Enis Karaarslan‘ın sunacağı ve ücretsiz izlenebilecek online semineri izlemeye davet ediyorum” dedi.

Yazı detayını buraya yazınız