TOBB’NİN 75. GENEL KURULU ANKARA’DA YAPILDI.

03.05.2019 16:20

*TOBB’nin 75. Genel Kurulunda 10’uncu, 20’inci ve 40’ıncı yıllarını tamamlayan delegelere hizmet şeref belgesi verildi. 10 yıllık hizmet şeref belgesi verilenler arasında MİTSO Meclis üyesi Özer Topuz da yer aldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 75. Genel Kurulu Ankara’da yapıldı. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde yapılan Genel Kurul’a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan da katıldılar. Genel Kurulda Milas Ticaret ve Sanayi Odasın Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit, Sayman Soner Çamlıbelen, Meclis Üyesi Özer Topuz ve Genel Sekreter Kazım Sarıoğlu temsil ettiler.

TOBB’nin Genel Kurulu öncesinde TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu‘nun başkanlığında TOBB Yönetim Kurulu, konsey üyeleri, 365 oda ve borsanın başkanları ve delegeleri Anıtkabir’i ziyaret ederek Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk‘ün manevi huzurunda saygı duruşunda bulundular. TOBB üyeleri daha sonra her genel kurulda olduğu gibi Anıtkabirin merdivenlerinde topluca bir anı fotoğrafı çektirdiler.

TOBB’nin 75’inci Genel Kurulunda 10’uncu, 20’inci ve 40’ıncı yıllarını tamamlayan delegelere hizmet şeref belgeleri ve plaketleri verildi. TOBB delegeliğinde 10’uncu yılını tamamlayan MİTSO Meclis Üyesi Özer Topuz‘a da TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından Hizmet Şeref Belgesi ve plaketi verildi.