TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan MİTSO’ya özel övgü: “MİTSO’NUN GÖREV ANLAYIŞI VE HİZMETİNDEN GURUR DUYUYORUM”

10.03.2016 16:35

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’ndan MİTSO’ya büyük övgü geldi. Milas’ta 3 / 6 Mart tarihleri arasında yapılan 7. Güney Ege Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’in yaptığı daveti özel olarak yanıtlayan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu MİTSO’nun çalışmalarından övgüyle söz etti. Hisarcıklıoğlu, Reşit Özer’e gönderdiği yazısında daha önceden belirlenmiş ve erteleme imkanı olmayan programları nedeniyle davete icabet edemeyeceğini belirterek yazısında “Milas ticaret ve Sanayi Odamızın, ilkeli ve ileriyi hedefleyen görev anlayışı ile hizmete devam etmesinden büyük mutluluk duyuyorum” diye yazdı.
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’e özel olarak gönderdiği mektubun bir bölümü şöyle:
“Bugüne kadar izlediği çağdaş stratejilerle ciddi altyapı gelişmeleri sağlayan Milas ticaret ve Sanayi Odamızı takdir ediyor, şahsınızda tüm yönetim kadrosunu ve emeği geçenleri kutluyorum.
Milas ekonomisine ve sosyal hayatına damgasını vurmuş, çok önemli ve güzel değerler, gelenekler, oluşturmuş ve bu kıvancı ve mutluluğu, üyeleri ve çalışanlarıyla birlikte düzenli olarak paylaşmayı da gelenek haline getirmiş olan Milas Ticaret ve Sanayi Odamızın ilkeli ve ileriyi hedefleyen görev anlayışı ile hizmete devam etmesinden büyük mutluluk duyuyorum.
Bugün Türkiye’nin en etkin, en çok sözü dinlenen, en fazla saygı duyulan meslek örgütü haline gelmiş olan Türkiye Odalar ve Borsalar Biriliği’nin bu büyük gücünün kaynağı sizlersiniz.
Yaptığımız her şeyi, sizlerden aldığımız güçle yaptık. Elde ettiğimiz başarılar, sizlerle yaptığımız ekip çalışmasının sonucudur. Hep birlikte çalıştık, hep birlikte başardık.
Ben, bu büyük camianın başarı azmine inanıyorum. Şüphesiz bunun kamuoyu tarafından da bilinmesi ve takdir edilmesi, ekip ruhu içinde çalışan ve bu büyük camiayı büyük özveri ve başarıyla temsil eden Yönetim kurulumuzun değerli üyelerine şevk veren ve onları motive eden bir unsur olmaktadır.
Üstlendiği görevleri başarıyla yerine getirme gayretleri nedeniyle, Milas Ticaret ve Sanayi Odamızın yönetimini, meclis üyelerini ve her kademedeki çalışanının tebrik ediyorum.
Sizlerin başkanı olmaktan ve sizlerle birlikte omuz omuza çalışmaktan dolayı, büyük bir gurur duyuyorum.
Ülkemizin yüz akı olan ve büyük hizmetlere imza atan Milas Ticaret ve Sanayi Odamızın, ülkemiz ekonomisine büyük katkı sağlanmasına vesile olacak fuarına katılan seçkin misafirlerinize, şahsınızda selam ve saygılarımı sunuyorum.
M. Rifat Hisarcıklıoğlu
Başkan”