YURTİÇİ KARGO, MİTSO ÜYELERİNE % 30 İNDİRİM BAŞLATTI

10.06.2015 15:29

*Zeytin ve zeytinyağı gönderisi kabul etmeye başlayan ve bunları % 35 indirimle taşıyan Yurtiçi Kargo, MİTSO’nun talebi üzerine oda üyelerinin gönderilerine de % 30 indirim başlattı.

*Yurtiçi Kargo Milas Acentesine vergi numarasını ve oda kimliğini gösteren MİTSO üyeleri 31 Aralık’a kadar gönderilerinde % 30 indirimden yararlanabilecekler.

Zeytin ve zeytinyağı gönderilerine % 35 indirim uygulayan Yurtiçi Kargo, MİTSO üyelerine de % 30 indirim uygulamasını başlattı. İndirim, 31 Aralık tarihine kadar uygulanacak.

Otobüs firmalarının ve kargo şirketlerinin taşınmasını kabul etmemesi nedeniyle gönderilmesi çok büyük sorun olan zeytin ve zeytinyağının gönderilmesinin Yurtiçi Kargo tarafından kabul edilmesi ve üstelik zeytin ve zeytinyağı gönderilerine % 35 indirim uygulanması üzerine Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, Yurtiçi Kargo’nun Milas Acente Müdürü Mutlu Eryılmaz’ı ziyaret ederek teşekkür etmişti. Bu ziyaretin ardından Eryılmaz da MİTSO’ya iadeyi ziyarette bulunmuştu. Ziyaret sırasında MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, oda üyelerine de özel bir indirim uygulanmasını talep etmişti. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’in önerisini değerlendiren Yurtiçi Kargo, MİTSO üyelerine gönderilerde % 30 indirim başlattı. Gönderilerini Yurtiçi Kargo’ya teslim eden MİTSO üyeleri oda üyeliklerini ve vergi numaralarını bildirerek 31 Aralık’a kadar % 35 indirimden yararlanabilecekler.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, oda üyelerine indirim başlatan Yurtiçi Kargo Milas Acentesi Müdürü Mutlu Eryılmaz’a teşekkür ederek “Milaslılar olarak bir zeytin diyarı olan Milas’tan yıllardır zeytin ve zeytinyağı gönderememenin sıkıntısını yaşıyorduk. Yurtiçi Kargo’nun zeytin ve zeytinyağı gönderilerini kabul etmeye başlatması ve üstelik bunlara % 35 indirim uygulaması çok büyük bir sorunu ortadan kaldırmış oldu. Bu nedenle Yurtiçi Kargo yöneticilerine çok teşekkür ediyoruz. Yurtiçi Kargo’nun isteğimizi kabul ederek odamız üyelerine özel indirim başlatmasından ötürü de çok memnun olduk. Bu nedenle kendilerine ayrıca çok teşekkür ederim” diye konuştu.IMG_6872