MİTSO, “UCUZ AL”I YAPI FUARINA DAVET ETTİ

01.03.2018 10:47

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Odanın Meclis Üyesi Özcan Gül ile birlikte Milas’ın Beçin kavşağındaki “Ucuz Al” mağazasını ziyaret ederek Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı’na davet etti. Ucuz Al Mağazasının yöneticisi Adem İpek, MİTSO yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek mağazalarında defolu, defosuz ihraç fazlası her türlü beyaz eşya ve mobilyayı Milaslılara en uygun fiyatlardan sunduklarını anlattı. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ve Odanın Meclis Üyesi Özcan Gül’e ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Adem İpek, MİTSO Yöneticilerine Oda çalışmalarında başarılar diledi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de Ucuz Al mağazası yöneticisi Adem İpek’e Oda faaliyetlerini anlatarak 28 Mart’ta açılacak 2. Güney Ege Yapı, Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı’na davet ettiler ve hayırlı işler dileğinde bulundular.