2- 4 HAZİRAN’DA İZMİR’DE SU ÜRÜNLERİ FUARI

31.05.2016 12:00

*Fuar İzmir Gaziemir Alanında Future Fish Eurasia 2016 Fuarı açılacak..

*8. Uluslararası Su Ürünleri İhracat ve İşleme, Akuakültür ve Balıkçılık Teknolojileri Fuarı; Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Ege İhracatçı Birlikleri, Su Ürünleri Tanıtım Grubu, Su Ürünleri Mühendisleri Derneği, İzmir Ticaret Odası ve KOSGEB’in desteğiyle açılacak.

2 – 4 Haziran tarihleri arasında İzmir’de Gaziemir Fuar Alanında 8. Uluslararası Su Ürünleri İhracat ve İşleme, Akuakültür ve Balıkçılık Teknolojileri Fuarı açılıyor. Fuarda, Türkiye’de su ürünleri sektörünün ihracat ve işleme sanayi, deniz ve kültür balıkçılığı olmak üzere tüm su ürünleri sektörü bir çatı altında toplanarak ilgi alanlarıyla ilgili sunum ve sergilemeler yapacaklar. Uluslararası nitelikteki fuara başta Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı olmak üzere Ege İhracatçı Birlikleri, Su Ürünleri Tanıtım Grubu, Su ürünleri Mühendisleri Derneği, İzmir Ticaret Odası ve KOSGEB destek veriyor.

su fuarı 2