MÜSİAD Bodrum Şubesi MİTSO’da… “MİLAS BODRUM BİRLİKTELİĞİ SÜRECEK”

28.10.2022 11:43

MÜSİAD Bodrum Şubesi Başkanı Av. Kadir Dağlı ve yönetim kurulu üyeleri, Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer‘i ziyaret ederek seçim başarısı nedeniyle kutladılar ve yeni görev dönemi için başarılar dilediler. MÜSİAD Bodrum Şubesi Yöneticileri Özer’e Bodrumlu ve Milaslı işadamları arasında bölgenin gelişmesi için pek çok konuda işbirliği yapılabileceğini belirttiler.

MÜSİAD Bodrum Şubesi yöneticilerine ziyaretleri için teşekkür eden MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, “Biz MİTSO olarak her zaman Bodrum’u kardeş ilçemiz olarak gördük. Tarihten günümüze gelen süreçte Milas ve Bodrum hep birlikte olmuşlardır. Bu birlikteliği bugün de Milaslı işadamları olarak sürdürmekte kararlıyız” diye konuştu.

Yazı detayını buraya yazınız