MİTSO MECLİSİ, YENİ DÖNEM KOMİSYONLARINI OYBİRLİĞİ İLE SEÇTİ

27.10.2022 17:34

Milas Ticaret ve Sanayi Odası meclisi, 3 Ekim’de başlayan seçim sürecinin ardından yaptığı ikinci toplantıda, yeni dönemde görev yapacak OSB Müteşebbis heyetindeki oda üyeleri ile diğer komisyon seçimlerini yaptı. Yeni müteşebbis üye seçimi ile komisyon üyeleri, oturumda hazır bulunan üyeler tarafından oybirliği ile seçildi.

MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel tarafından açılan yeni dönemin ikinci toplantısında gündemin ilk maddesi gereğince odanın eylül ayı kati mizanı oda genel sekreteri Kazım Sarıoğlu tarafından okundu. Buna göre; kati mizan cetvelinin borç ve alacak kısımlarının 2 milyon 535 bin 2 TL, borç ve alacak bakiyesinin ise 647 bin 292 TL olduğu görüldü. Yapılan oylamada eylül ayı kati mizanı, oturumda hazır bulunan üyelerin oybirliği ile kabul edildi.

MİTSO’nun, Milas Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığının yanısıra 1/3 hisse ile kurucu ortağı olduğu Milas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyetinde görev alan oda üyelerinin görevlerinin yapılan seçimlerle birlikte sona ermesi üzerine müteşebbis heyette görev alacak yeni üyelerin seçimi yapıldı. MİTSO Yönetim Kurulunun önerisi ile Milas OSB Müteşebbis Heyetine aday gösterilen Mustafa Yüksel, Reşit Özer, Soner Çamlıbelen, Hasan Tiryakioğlu ve Hüseyin Aykal ile yedek üye olarak Mehmet Yiğit Ejder Üstek, Seyhun Ozan, Özer Topuz ve Orkun Bıçakçı oturumda hazır bulunan üyelerin oybirliği ile seçildiler.

MİTSO meclis oturumunda ayrıca Hesapları İnceleme Komisyonu, Hakem Heyeti, Bilirkişi Heyeti, Eksper Heyeti, Meclis Toplantıları Heyeti seçimleri de yapıldı. Bu komisyonlara da yönetim kurulu tarafından aday gösterilenler, oturumda hazır bulunan üyelerin oybirliği ile seçildiler.

Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, seçilen üyeleri kutları ve seçilen her üyenin yeni dönem için bir proje üretmesini istedi. MİTSO Yönetim Kurul Başkanı Reşit Özer de son bir aylık yönetim kurulu çalışmaları hakkında meclis üyelerine bilgilendirmede bulundu ve meclis üyelerinin 12 / 13 kasım tarihinde yapılacak Milas Zeytin Hasat Şenliğine destek vermelerini istedi.

Yazı detayını buraya yazınız