DOLAR
32,3968
EURO
34,6186
ALTIN
2.392,64
BIST
10.045,74










MİTSO, ÜYELERİNE DAHA İYİ HİZMET İÇİN VAKIFBANK İLE PROTOKOL YAPTI

MİTSO, ÜYELERİNE DAHA İYİ HİZMET İÇİN VAKIFBANK İLE PROTOKOL YAPTI
04.11.2013 16:50
0
A+
A-

*MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ile Vakıfbank Denizli Bölge Müdürü Adem Terbillioğlu ve Vakıfbank Milas Şube Müdürü Cüneyt İlter’in imzaladığı protokole göre, bundan böyle MİTSO üyeleri Vakıfbank’tan daha öncelikli ve daha avantajlı hizmet alabilecek.

 

*Vakıfbank yöneticilerinin MİTSO’ya yaptıkları ziyaret sırasında Vakıfbank Milas Şube Müdürü Cüneyt İlter, geçen hafta içinde Ankara’da yapılan OSB ile ilgili görüşmelerden olumlu bir sonuçla dönülmesi nedeniyle MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’i kutladı.

 

 

Üyelerine bankaların sunduğu hizmetlerden daha öncelikli ve daha avantajlı bir şekilde yararlanmak için ilçemizdeki bankalarla iletişimini sürdüren MİTSO yönetimi, bu kez Türkiye Vakıflar Bankası Milas Şubesi ile bir protokol imzaladı. Vakıfbank adına Denizli Bölge Müdürü Adem Terbillioğlu ve Vakıfbank Milas Şube Müdürü Cüneyt İlter ile MİTSO adına Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’in imzaladığı protokol gereğince oda üyeleri bundan böyle Vakıfbank’tan daha öncelikli ve daha avantajlı bir şekilde bankacılık hizmetlerinden yararlanabilecekler.

DSCF4459

Vakıfbank yöneticilerinin MİTSO ile işbirliğini daha da geliştirmek amacıyla MİTSO’ya yaptıkları ziyaret sırasında Oda Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sami Kont ile bir süre Milas’ın ekonomik durumu ile kısa ve uzun vadede beklenen ekonomik gelişmeler üzerinde de duruldu. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Milas ekonomisi için kısa vadede herkesin beklentisinin bir an önce OSB’nin faaliyete geçmesi olduğunu belirterek “OSB’de yaşanan tıkanıklığı aşmak için son olarak Ankara’ya yaptığımız ziyaret sırasında bakanlık yetkilileriyle görüştük. Çok önemli gelişmeler sağlandı. Bakanlık yetkililerinin verdiği bilgiye göre, OSB’nin altyapısının yapımı işi büyük bir olasılıkla Şubat ayı içinde ihaleye çıkarılacak. Bu çok önemli ve bizleri mutlu eden güzel bir gelişme. Çünkü bütün Milas’ın beklentisi, OSB’nin bir an önce faaliyete geçmesi” dedi. Bunun üzerine gelişmeleri yakından izlediklerini belirten Vakıfbank Milas Şube Müdürü Cüneyt İlter, Reşit Özer’in elini sıkarak kutladı ve “Gelişmeleri sürekli olarak yakından takip ediyoruz. Sizin bu konudaki çabanızı takdirle karşılıyoruz. OSB’de sağlanan gelişme nedeniyle sizi, her şeyden önce bir Milaslı olarak kutlamak istiyorum” dedi.

 

Daha sonra MİTSO yöneticileri ile Vakıfbank yöneticileri arasında oda üyelerine daha uygun koşullarda hizmet verilebilmesi için görüşmeler sürdürüldü. İki taraf arasında varılan görüş birliği üzerine bir protokol hazırlandı. Protokolü Vakıfbank Denizli Bölge Müdürü Adem Terbillioğlu ve Vakıfbank Milas Şube Müdürü Cüneyt İlter ile MİTSO adına Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer imzaladılar.