TOBB’NİN MÜŞTEREK İSTİŞARE TOPLANTISI ANKARA’DA YAPILDI.

04.04.2022 15:44

*TOBB’nin Ankara’da İkiz Kuleler Konferans Salonunda yapılın istişare toplantısında MİTSO’yu Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer temsil etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin müşterek istişare toplantısı 1 Nisan günü Ankara’da yapıldı. TOBB’nin İkiz Kuleler Konferans Salonunda yapılan toplantıda Milas Ticaret ve Sanayi Odasını Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer temsil etti. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında yapılan müşterek istişare toplantısında Odaların ve Borsaların başkanları sektörel ve bölgesel sıkıntılarını dile getirdiler.

Toplantı öncesinde bir araya gelen Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Marmaris Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı S. Mutlu Ayhan ve Muğla Borsası Başkanı Hurşit Öztürk, toplantıda Muğla’nın ve Muğla’daki sektörlerin dile getirilecek sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Yazı detayını buraya yazınız