DOLAR
32,3810
EURO
34,6041
ALTIN
2.387,71
BIST
10.045,74










MİTSO’DAN, MUHTARLAR GÜNÜNDE MUHTARLARIMIZA ZİYAFET

MİTSO’DAN, MUHTARLAR GÜNÜNDE MUHTARLARIMIZA ZİYAFET
19.10.2017 15:04
0
A+
A-

*Muhtarlar Günü Milas’ta da kutlandı. MİTSO, muhtarlar günü nedeniyle Milas muhtarlarına öğle yemeği ziyafeti sundu.

*MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Milas’ın 132 muhtarı adına Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Çoban’a ve yine muhtarları temsilen en uzun süredir görev yapmakta olan muhtar olarak Akyol muhtarı Ekrem Yiğit ile en yaşlı muhtar olarak Alaçam Muhtarı Ziya Keyik’e birer armağan verdi.

*Milas Muhtarlar Derneği Bakanı Mehmet Çoban da muhtarlara verdikleri destek nedeniyle Milas Kaymakamı Eren Arslan’a, Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a ve MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’e birer teşekkür plaketi armağan etti.

19 Ekim Muhtarlar Günü Milas’ta da törenlerle kutlandı. MİTSO, Muhtarlar Günü nedeniyle Milas muhtarlarına bir öğle yemeği ziyafeti verirken ayrıca Milas’ın 132 muhtarı adına Milas Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Çoban’a bir plaket verirken en yaşlı ve en uzun süredir görev yapmakta olan muhtarlara da birer armağan verdi. Milas Muhtarlar Derneği de muhtarlara vermiş oldukları destek nedeniyle Kaymakam Eren Arslan ile Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın yanısıra MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’e birer teşekkür plaketi armağan etti.

Milas’ta Muhtarlar Günü kutlaması etkinlikleri 19 Ekim Perşembe günü saat 11.00’de Atatürk Anıtına çelenk sunulması, Atatürk ve şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulması ve hep birlikte İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Kutlamalara daha sonra MİTSO’da devam edildi. MİTSO salonundaki toplantıda Kaymakam Eren Arslan ve Belediye Başkanı Muhammet Tokat, muhtarlar günü ile ilgili yaptıkları konuşmalarda Milas muhtarlarının “Muhtarlar Günü”nü kutladı. Daha sonra Milas Muhtarlar Derneği tarafından Kaymakam Eren Arslan’a, Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a ve MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ile bazı kişilere, muhtarlara verdikleri destekler nedeniyle teşekkür plaketleri verildi. Dernek tarafından bir teşekkür plaketi de 40 yıl Milas’ın Hayıtlı ve Ahmet Çavuş Mahalleleri Muhtarlığını yapan Mustafa Uyar’a verildi.

Yapılan törenin ardından MİTSO tarafından oda lokalinde Milas muhtarlarına öğle yemeği ziyafeti sundu. Ziyafete Kaymakam Eren Arslan, Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Cumhuriyet Başsavcısı Bilal Gümüş ile bazı daire amirleri ve banka müdürleri de katıldılar. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, burada yaptığı konuşmada muhtarların “Muhtarlar Günü”nü kutladı. Reşit Özer konuşmasında Milas zeytinyağına coğrafi işaret aldıklarını belirterek şimdiki hedefin zeytinyağı üretiminde kalitenin yükseltilmesi ve markalaşmanın arttırılması gerektiğini belirterek bu konuda muhtarlardan destek istedi. Bu yıl 25 – 26 Kasım’da yapılacak 4. Milas Zeytin Hasat Şenliği için de muhtarlardan yoğun şekilde katılım beklediğini söyledi.

Daha sonra MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, 132 Milas muhtarı adına Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Çoban’a bir plaket sundu. En uzun süredir görev yapmakta olan muhtar olarak Akyol Muhtarı Ekrem Yiğit’e ve en yaşlı muhtar olarak da Alaçam Muhtarı Ziya Keyik’e birer gömlek armağan etti. Reşit Özer, toplantıya katılamayan Alaçam Muhtarı Ziya Keyik’in armağanını, kendisine iletilmek üzere Ahmet Çavuş Hayıtlı Mahalleleri Muhtarı Ayhan Demirçivi’ye verdi

MİTSO’nun Milas muhtarlarına verdiği ziyafetin ardından Muhtarlar Derneği Başkan ve yöneticileri de ziyafet nedeniyle MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’e teşekkür ettiler.