AKP MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI MİTSO’DA

12.10.2015 08:18

*1 Kasım genel seçimlerinde AKP’nin Muğla Milletvekili adayı Nihat Öztürk ile İsmail Baykal, ilçe başkanı Levent Akyer ile birlikte MİTSO’yu ziyaret ettiler.

Yaklaşan 1 Kasım genel seçimlerinde AKP’den aday olan Nihat Öztürk ile İsmail Baykal, partinin Milas İlçe Başkanı Levent Akyer, AKP Muğla İl Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve MİTSO Meclis Üyesi Ejder Üstek ve bazı partililerle birlikte Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek seçilirlerse yapmak istediklerini anlattılar ve destek istediler. MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Koray Türkoğlu tarafından konuk edilen AKP Muğla milletvekili adayları Öztürk ve Baykal ile Milas İlçe Başkanı Levent Akyer, Milas OSB konusunda destek olacaklarını söylediler.

AKP Muğla İl Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ejder Üstek de OSB konusunda başta Reşit Özer olmak üzere MİTSO yönetiminin elinden gelen tüm gayreti gösterdiğini belirterek “Reşit Başkan, gide gele Ankara’yı yol etti. Müteahhit yanlış yaptı. Bu kadar büyük bir kırım yapınca işin içinden çıkamadı. Bir yıl gecikme oldu, o kadar” dedi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de AKP’li milletvekili adaylarının ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek “OSB’de altyapı yapımı ihalesini Bakanlık yaptı. İhaleyi, yüzde 48.48 fiyat kırımı yapan bir firma aldı. Bu kadar yüksek bir kırımla işi bitirmesi zordu. Fakat en çok kırımı yaptığı için Bakanlık da mecburen verdi. Sonunda işin içinden çıkamadı. Fakat biz yasal olarak yapılması gereken ne varsa yaptık. Teminatı yandı, sözleşme koşulları gereği ceza da kesildi. Bunlar hiç istemediğimiz şeylerdi. Bize bir yıl zaman kaybettirdi. Şimdi yeniden ihale edilecek. Kasım ayı içinde yapılmasını bekliyoruz. Her şey yasal çerçeve içinde seyrediyor” diye konuştu.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, çevrede seçimlere yönelik bir heyecan göremediğini belirterek “İnşallah seçim sonuçları memleketimiz için hayırlı olur. Sizlere de başarılar dilerim” dedi.