ANADOLU BANKASI MİTSO’DA “MİTSO MİLAS İÇİN BİR VELİNİMET”

10.09.2013 10:27

Anadolu Bankası Milas Şubesi Müdürü ve iki müdür yardımcısı iki kuruluş arasında işbirliği olanaklarını değerlendirmek amacıyla Milas Ticaret ve Sanayi Odası yönetimini ziyaret etti. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Anadolu Bankası yöneticilerinden MİTSO üyelerine karşı daha öncelikli, daha ayrıcalıklı ve daha anlayışlı hizmet beklediklerini söyledi. Anadolu Bankası Müdürü Nusret Ergin MİTSO’nun Milas için bir velinimet olduğunu söyledi.

Anadolu Bankası Milas Şube Başkanı Nusret Ergin ve Müdür Yardımcıları Manolya Altınel ile Okan Yalçın, MİTSO Yönetim Kurulunu ziyaret ettiler. Anadolu Bankası ile MİTSO arasındaki işbirliği olanaklarını değerlendirmek üzere yapılan ziyaret sırasında

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Başkan Yardımcıları Sami Kont ve Turgay Ertuğrul, Yönetim Kurulu Saymanı Koray Türkoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Yiğit, Halil İbrahim Gülen ve Ömer Eliş hazır bulundu. Anadolu Bankası Müdürü Nusret Ergin, Milas ekonomisinin geleceğine ilişkin gözlemlerini aktardı. Gelecek yıl zeytinde ürün olmadığına dikkat çeken ve bunun ilçe ekonomisine yansımaları konusunda görüşlerini aktaran Anadolu Bankası Müdürü Nusret Ergin “Şükürler olsun ki Milas’ta bir MİTSO var. Milas’ta çok güçlü demokratik kitle örgütleri var. Bunlar bir ilçe için, Milas için çok büyük bir şans. Milas’ın ekonomik, sosyal ve kültürel yaşamına etki bakımından MİTSO Milas için bir velinimet” diye konuştu. MİTSO ile Anadolu Bankası arasında bir sinerji yaratmayı amaçladıklarının altını çizen Anadolu Bankası Müdürü Nuster Ergin “Oda olarak, oda üyeleri olarak sizlerin bizlerden beklentileriniz nelerdir, nasıl bir işbirliği sağlayıp geliştirebiliriz, bunları öğrenmek istiyoruz. Örneğin, kredi kullanımlarıyla ilgili veya çeşitli ekonomik konularda oda üyelerine yönelik nasıl bir işbirliği yapabiliriz, bizim katkımız ne olur, bunları araştırmak, öğrenmek istiyoruz” dedi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de Anadolu Bankası’nın Müdür ve Müdür Yardımcılarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Bizler de üyelerimiz adına bankalarla yakın bir işbirliği ve iletişim içinde olmayı arzu ederiz. Öncelikle odamız üyelerine daha öncelikli, biraz daha ayrıcalıklı ve daha anlayışlı hizmet bekleriz. Bir konunun olmaz, diye kestirilip atılması yerine çözüm yolları geliştirilmesini, öneriler geliştirilmesini arzu ederiz” dedi.

Bunun üzerine Milas’taki firmaların Kredi Garanti Fonu’ndan yararlanabilmeleri için Anadolu Bankası olarak işbirliğinde bulunabileceklerini ve katkıda bulunabileceklerini anlatan Anadolu Bankası Müdürü Nusret Ergin bu konuda üyelere yönelik bir bilgilendirme konferansı veya bir seminer düzenleyebileceklerini söyledi. KGF’nin işadamlarına kredi kullanımı teminatı konusunda çok önemli olanaklar sunduğuna dikkat çeken Nusret Ergin “Bence birçok işadamı KGF’nin sunduğu olanakları öğrendiğinde bugüne dek neler kaçırdıklarına üzüleceklerdir. Bu konu, kredi kullanımında çok önemli avantajlar sağlıyor” dedi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Anadolu Bankası yönetiminin önerisini olumlu bulduklarını belirterek önerinin değerlendirileceğini ve bu konuda yapılacak işbirliğinin öncelikle  oda üyelerinin yararına olacağına inandıklarını belirtti.

anadolu bank mitsoda1