ANADOLUBANK MİTSO’DA “TARIM BİZİM İŞİMİZ”

ANADOLUBANK MİTSO’DA  “TARIM BİZİM İŞİMİZ”
12.07.2017 14:27

Anadolubank’tan Milaslı tarım üreticilerine çağrı; “Tarım bizim işimiz. Tarım üretimi için üreticilere desteğe hazırız”…

Anadolubank Milas Şube Müdürü Uğur Bolkent ile Müdür Yardımcısı Derya Aslan Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek bankalarının faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulundular. Anadolubank’ın özellikle tarımsal üretimi desteklemede önemli programları olduğunu belirten banka yöneticileri MİTSO üyelerine de bankacılıkla ilgili alanlarda desteğe hazır olduklarını belirttiler.

Anadolubank Milas Şube Müdürü Uğur Bolkent, bankalarının son yıllarda tarım sektörüne yönelik yeni hizmet paketleri oluşturduğunu ifade ederek “Tarım bizim işimiz. Milaslı tarımsal üretimle uğraşanlara bankacılık sektöründe destek vermeye hazırız” dedi. Müdür Uğur Bolkent, MİTSO’nun çalışmalarını yakından izlediklerini de belirterek “MİTSO Milas için önemli çalışmalar yapıyor. Bunları yakından takip ediyoruz. MİTSO üyelerine Anadolubank olarak her zaman öncelikli hizmet vermek isteriz” diye konuştu.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Anadolubank yöneticilerinin ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade ederek “Milas, canlı bir ekonomik yaşama sahip. Tarımdan turizme, hayvancılıktan, balıkçılıktan madenciliğe, enerji üretiminden halıcılığa kadar pek çok alanda Milaslılar ekonomik değer üretiyorlar. Biz de bu nedenle bankaların Milaslılara, odamız üyelerine bankacılıkla ilgili konularda daha ayrıcalıklı ve öncelikli hizmet sunmasını bekliyoruz. Bankaların Milas’ta ikinci şubelerini açmalarını arzu ediyoruz” diye konuştu.