BODRUM TİCARET ODASI BAŞKANLARI MİTSO’YU ZİYARET ETTİ

05.03.2014 15:20

başkan kocadon mitsoda (1)Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersen ile Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kocadon, Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’i ziyaret ettiler. Bodrum Ticaret Odası yöneticileri 5. Milas Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın başarısından söz ederek başta MİTSO yöneticileri olmak üzere katkıda bulunanları kutladılar. Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kocadon, her yıl Milas fuarına geldiğini belirterek iki yıl önce Milas fuarından bir traktör, geçen yıl da bir çapa makinesi satın aldığını söyledi. Bodrum Ticaret Odası’nın çalışmalarından da söz eden Kocadon, Bodrum mandalinasının kabuğundan yağ çıkarmak için bir tesis kurmakta olduklarını anlatarak “Bodrum mandalinası yağının isim hakkını da aldık” dedi.

Bodrum Ticaret ve Sanayi Odası’nın Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer Milas fuarı hakkında da bilgiler verdi. Özer “Bu yıl fuarda yerli firma sayısını artması için çok çalıştık. Yerli firma sayısı böylece 30’a yükseldi. Fuarda toplam 160 firma stant açtı. MİTSO’nun fuardaki standını da büyüttük ve Milas’ın halısından balına, çeşitli ürünlerini sergiledik. Milaslı sanatçıların çeşitli ürünleriyle Çomakdağlı kadınların el ürünlerine de standımızda yer verdik. Milas halıları da standımızda sergilendi. Zaten her ortamda Milas’ın ürünlerini tanıtmak için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz” dedi.