Çalışanların Covid-19 testleri yapıldı: MİTSO TEMİZ ÇIKTI!

07.12.2020 15:43

*Milas Ticaret ve Sanayi Odasının çalışanlarının Covid-19 testleri yaptırıldı. Yapılan test sonucunda MİTSO çalışanlarının kan sonuçları temiz çıktı.

Covid-19 salgınına karşı çalışanların ve üyelerin sağlığı için korunma önlemlerini sürdüren MİTSO’da hafta sonları ilaçlamalar yapılıp maske, mesafe ve hijyen kurallarına titizlikle uyulurken önlem amaçlı olarak çalışanların kan testleri de yaptırıldı. Milas’ın Güvercinlik Adabükü mevkiinde kayıtlı faaliyet yürüten ve MİTSO’nun da yeni üyelerinden olan Dünya Deva Ambulans ve Acil Sağlık Hizmetleri firması, Oda çalışanlarının Covid-19 testlerini gönüllü olarak yaptı. Çalışanların parmaklarından alınan kan örnekler üzerinde yapılan tahliller sonucunda MİTSO çalışanlarında Covid-19 virüsüne rastlanmadı.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Covid-19 salgınına karşı üyelerin ve çalışanların sağlığına çok önem verdiklerini belirterek “Odamızda maske, mesafe ve hijyen kuralları titizlikle uygulanıyor. Bunun yanısıra Odamızın yeni üyelerinden Dünya Deva Ambulans ve Acil Sağlık Hizmetleri firması tarafından çalışanlarımızın kan testleri yapıldı. Yeni üyemizin ücretsiz olarak yaptığı testlerin sonuçları temiz çıktı. Odamızın yeni firması olan Dünya Deva Ambulans ve Acil Sağlık Hizmetleri firmasının Genel Müdürü Sayın Zeki Ölken‘e ve sağlık personeline teşekkür ediyoruz” dedi.