CHP BURSA MİLLETVEKİLİ DR. CEYHUN İRGİL MİTSO’YU ZİYARET ETTİ

25.04.2016 15:31

CHP’nin Muğla denetçiliğine atanan Bursa Milletvekili Dr. Cehun İrgil, MİTSO’yu ziyaret etti. Dr. Ceyhun İrgil ile birlikte Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban ile birlikte İlçe Başkanı Suat Özcan ve bazı partililer MİTSO ziyaretine katıldılar. Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit tarafından karışlanan Dr. Ceyhun İrgil, Türkiye’de son dönemde yaşanmakta olan gelişmeler hakkında kendisinin ve partisinin görüşlerini aktardı.
MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, CHP Bursa Milletvekili Dr. Ceyhun İrgil’e, ziyaretinin anısına, üzerinde Hekatomnos Anıtmezarı’ndaki lahdin kabartmalarından bir bölüm olan bir porselen tabak armağan etti.