CHP MİLAS İLÇE YÖNETİMİ MİTSO’DA… “ORTAK PAYDAMIZ MİLAS”

03.03.2020 17:28

Bir süre önce seçilen CHP Milas İlçe Yönetim Kurulu, Kadın ve Gençlik Kolları yöneticilerinin Milas Ticaret ve Sanayi Odası yönetimini ziyaret etti. Ziyaret sırasında Milas’taki kurumlar arası işbirliğinin önemi vurgulanarak işbirliğinde ortak paydanın Milas olduğu vurgulandı.

Bir süre önce CHP’nin Milas İlçe Başkanı seçilen İlgin Göktepe ve yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Berrin Naz ve kadın kolları üyeleri ile Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Hilmi Can Tunca ve gençlik kolları üyeleri MİTSO yönetimini ziyaret ettiler. Aynı zamanda MİTSO’nun meclis üyesi de olan CHP Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe, Milas’ta kurumlar arası güzel bir işbirliği ve diyalog bulunduğunu belirterek “Milas’ta hepimizin ortak paydası Milas” dedi. MİTSO’nun Milas ürünlerinin tanıtımı, coğrafi işaretlerin alınması ve markalaşma konusundaki çalışmaları takdirle izlediklerini anlatan İlgin Göktepe “Milas’ta kurumlar arası işbirliği ile pek çok işi birlikte başarabiliriz. Bizi bir noktada buluşturan ortak paydamız Milas. Milas’ın daha çok gelişmesi için işbirliğine hazırız” diye konuştu.

CHP’nin Milas ilçe yöneticilerini konuk eden MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Üyeleri Soner Çamlıbelen ve Ejder Üstek; yeni seçilen CHP yöneticilerini kutlayarak hayırlı olsun, dileğinde bulundular.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, CHP yöneticilerine ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek “Milas’ın zeytinine, zeytinyağına sahip çıktık. Coğrafi işaretlerini aldık. Tanıtımda ve pazarlamada da güzel başarılar elde etmeye başladık. Şimdi sırada balımız var. Muğla’da en çok bal, Milas’ta elde ediliyor. Şimdi balımızın önünü açmak için çalışmalarımız sürüyor” dedi. Milas’ı ve Milas’ın ürünlerini tanıtmanın her Milaslının göreve olduğunu belirten Reşit Özer, “OSB’de sona yaklaştık. OSB ve Milas’taki hava kirliliği için doğalgaz Milas’a gelmeli. Şimdi bunun takibini yapıyoruz. Bu konuda Milas’taki tüm siyasi partilerin, kurumların, sivil toplum kuruluşlarının desteğine ihtiyacımız var” dedi.