ABİGEM DENİZLİ ŞUBESİNDEN MİTSOYA İŞBİRLİĞİ ÖNERİSİ

06.08.2013 17:55

Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi Denizli Şubesi yetkilileri Milas Ticaret ve Sanayi Odası yönetimini ziyaret ederek işbirliği önerisinde bulundular. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Enver Tuna, Oda Genel Sekreteri Kazım Sarıoğlu ve MİTSO Projeler Sorumlusu Gülay Aytaç ile bir süre görüşen ABİGEM Denizli Şubesi İş Geliştirme Merkezi Direktörü Sıdıka Arıkan ve İş Geliştirme Program Yöneticisi Enis Erdal, 2013 yılında MİTSO ile üye ve personel eğitimi amaçlı programlar oluşturmayı önerdiler. Özellikle personel ve üyeler için beden dili ve kişisel girişimcilik konularında eğitim programları oluşturulabileceğini belirten ABİGEM uzmanları MİTSO’dan gelecek farklı eğitim konularında da gereken eğitim programlarının oluşturulabileceğini ve bu programlara ABİGEM olarak destek olacaklarını söylediler.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Enver Tuna, ABİGEM uzmanlarının MİTSO’ya yaptıkları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Ancak önümüzdeki ay, her oda seçim sürecine giriyor. Bu süreçte odaların böylesine uzun erimli programlar oluşturabilmesi mümkün değildir. Ancak bu tür öneriler seçim sonunda değerlendirilebilir. MİTSO yönetimi olarak bu süreçte projeler konusunda oldukça deneyim kazandık. Bunun bilinci içinde ABİGEM ile de ortak projeler geliştirmekten ve bunları gerçekleştirmekten mutluluk duyarız. Ancak seçim sürecinden sonra bu önerilerinizi birlikte değerlendirmekten mutluluk duyarız” dedi.