GİRİŞİMCİLİK KURSUNU BİTİRDİLER, PASTAYI KESTİLER

GİRİŞİMCİLİK KURSUNU BİTİRDİLER, PASTAYI  KESTİLER
12.02.2016 17:06

Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın girişimcilik kursuna katılanlar, kursu başarıyla tamamlamış olmanın mutluluğunu hep birlikte pasta keserek kutladılar. Kursiyerler, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’e ve kurs öğretmeni Mehmet Billorer’e pasta ikram ederek teşekkür ettiler.

Girişimcilik eğitimi MİTSO’nun ev sahipliğinde yapıldı.  Yeni iş kuracakların Küçük ve Orta Ölçekli Sanayiyi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı’ndan (KOSGEB) 50 bin liraya kadar hibe desteği ve 100 bin liraya kadar sıfır faizli destek kredisi alabilmeleri amacıla zorunlu olan girişimcilik eğitimine 30 genç girişimci adayı katıldı. MİTSO’da 10 gün süren eğitim süresince kursiyerlere girişimcilik ile ilgili çeşitli bilgiler aktarıldı.

Kursun bitiminde getirdikleri pastayı hep birlikte kesen kursiyerler, kursun açılmasını sağlayan MİTSO yönetimine ve kurs öğretmeni Mehmet Billorer’e pasta ikram ettiler.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, kursiyerleri, kursu başarıyla tamamlamış oldukları için kutlarken kurs öğretmeni Mehmet Billorer’e de katkılarından dolayı teşekkür etti. Reşit Özer, MİTSO olarak Mart ayında ikinci bir girişimcilik kursu daha açmak için çalışmaların sürdüğünü söyledi.