CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan MİTSO’da… “MİLLETVEKİLLERİNE VERDİĞİNİZ RAPORLARI TAKİP EDİYORUZ”

CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan MİTSO’da…   “MİLLETVEKİLLERİNE VERDİĞİNİZ RAPORLARI TAKİP EDİYORUZ”
11.03.2020 11:25

CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Danışmanları Mehmet Yaşar Yiğit ve Akansu Özgül ile birlikte MİTSO’yu ziyaret eden Suat Özcan TOBB üyesi Muğla odalarının sorunları ve beklentileriyle ilgili olarak Muğla milletvekillerine verdikleri raporda belirtilen konuların takipçisi olduklarını söyledi..

Danışmanlarıyla birlikte MİTSO‘yu ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ile görüşen Suat Özcan, “TOBB üyesi Muğla odalarıyla birlikte Muğla milletvekillerine verdiğiniz raporlarda belirttiğiniz sorunların ve beklentileri takip ediyoruz. Raporlarda belirttiğiniz Milas’ın çeşitli sorunları ile ilgili olarak Ankara’da girişimlerde bulunuyoruz” dedi. Suat Özcan, MİTSO’nun çalışmalarını ve Milas ürünlerine coğrafi işaret kazındırılmasını da takdirle izlediklerini ifade ederek “MİTSO olarak Milas zeytinyağına, Milas yağlı zeytinine, Milas tepsi böreğine  coğrafi işaret aldığınız için bir Milaslı olarak sizi kutluyor ve teşekkür ediyorum” dedi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de Muğla Milletvekili Suat Özcan‘ın MİTSO’ya yaptığı ziyaret nedeniyle kendisine ve arkadaşlarına teşekkür ederek oda faaliyetlerini anlattı. Milas OSB’de sona gelindiğini, birkaç ay içinde hak sahiplerine sanayi arsalarının teslim edilmeye başlanacağını anlatan Reşit Özer, “Milas zeytinyağının ve balının markalaşması ve büyük mağazaların raflarında yerini alması için çalışıyoruz. Bu girişimlerimiz sonrasında Milas zeytinyağı Milas, Bodrum ve Marmaris’teki Opet istasyonlarında satılmaya başlandı. Milas’ın Sakarkaya kırmızı balı da İzmir’deki ve Ege Bölgesindeki pek çok büyük mağazanın raflarında yer almaya başladı” dedi.