CHPNİN İSTANBUL VE AMASYA MİLLETVEKİLLERİ MİTSODA

06.08.2013 17:55

CHP’li Milletvekillerinin ziyaretine Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve CHP Milas İlçe Örgütü Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldılar. Konuklar, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Enver Tuna, Başkan Yardımcıları Muzaffer Atıcı ve Hüseyin Mat, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Cunbul, Mehmet Yiğit ve Kemal Çimen karşıladılar. Konuk İstanbul Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Ercan Karakaş, Odaların örgütlenmesiyle ilgili olarak Enver Tuna’ya çeşitli sorular yönelterek bilgi aldı. Odaların örgütlenme modelinin demokratik bir yapıda olduğunu gördüğünü belirten Ercan Karakaş, Oda seçimlerinin yargıç gözetiminde olduğunu öğrenince “Günün birinde genel seçimler, oda ve sendika gibi kuruluşların seçimleri hakim gözetimine gerek kalmadan o kuruluşların kendi içlerinde yapılabilir hale gelirse işte o zaman demokrasinin yerleşmiş olduğunu söyleyebiliriz” dedi.

Konuklar, daha sonra MİTSO yönetiminin göstermiş olduğu ilgiye teşekkür ettiler ve hep birlikte bir anı fotoğrafı çektirerek MİTSO’dan ayrıldılar.