Esnaf Odaları Yöneticilerinin MİTSO’ya Hayırlı Olsun Ziyareti..

02.11.2022 10:58

Milas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Celal Devrim, Milas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Nurol Paskal, Milas Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Mustafa Sezgin, Milas Ticaret ve Sanayi Odası yönetimini ziyaret ederek yeniden göreve seçilmeleri nedeniyle kutladılar ve başarılar dilediler. MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Soner Çamlıbelen, Yönetim Kurulu üyesi Seyhun Ozan‘a yeni görevlerinde başarılar dilediler.

MİTSO Yönetim Kurul Başkanı Reşit Özer de Esnaf Odaları yöneticilerine ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek Milas’ta MİTSO Yönetimi olarak Milas’ın değerlerini öne çıkarmak için çalışmalarımız aynı hızla devam edecek” dedi.