Euro Bank 2011de Milasta şube açmaya hazırlanıyor

06.08.2013 17:29

Euro Bank’ın Bodrum Şube Müdiresi Meltem Etiz, bankanın Ticari Portföy Yöneticisi Ural ARAS, KOBİ Portföy Yöneticisi Ahmet ERDEM ve Bireysel Portföy Yöneticisi Ebru Ortan BİLMİŞ, ilçemizin ekonomik durumu hakkında bilgi almak amacıyla Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ettiler. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Enver TUNA ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin MAT ve Yönetim Kurulu Saymanı Cuma BOZKURT ile bir süre söyleşen ve Milas hakkında sorular yöneltip bilgi alan Euro Bank yöneticileri amaçlarının 2011 yılında Milas’ta Euro Bank’ın bir şubesini açmak olduğunu ve bu nedenle bilgi toplamak için Milas’a geldiklerini söylediler.
Euro Bank Bodrum Şube Müdiresi Meltem Etiz şu anda Türkiye genelinde Euro Bank’ın 42 şubesinin bulunduğunu amaçlarının en kısa sürede şube sayısını 350’ye çıkarmak olduğunu belirterek “İlk şube açacağımız yerlerden birisinin de Milas olmasını arzu ediyoruz. Bu amaçla sizlerden Milas’ın ekonomik potansiyeli hakkında bilgi almak için ziyaretinize geldik. 2011 yılında Milas’ta bankamızın bir şubesini açmayı düşünüyoruz. Bankamız her konuda kredi açabilir. Her türlü yatırımlarda emrinize amadeyiz. Sizinle üyelerinize yönelik öncelikli bankacılık hizmetleri sunma konusunda protokol de yapabiliriz” diye konuştu.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Enver TUNA da Euro Bank yöneticilerinin yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Sizleri odamızda görmekten memnuniyet duyuyoruz. Milas’a banka şubesi açarsanız memnun kalırsınız. Sizleri bundan sonra da sık sık burada görmek isteriz. 4 – 7 Mart tarihleri arasında Milas’ta odamızın da katkılarıyla bir Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı düzenlenecek. Oraya katılırsanız kendinizi yöremiz insanlarına daha iyi tanıtabilirsiniz” dedi. Milas’ın ekonomi potansiyeli hakkında da bilgiler veren Enver Tuna, Euro Bank’ın Milas’a bir şube açmasından memnuniyet duyacaklarını söyledi.