GARANTİ BANKASI GÜLLÜKLÜLERE 42 ÇEŞİT HİZMET SEÇENEĞİ SUNUYOR

27.02.2018 15:38

*Garanti Bankası Güllük Şubesi Müdiresi Emine Aydın, Güllüklülere 42 çeşit hizmet ve 5 çeşit kredi seçeneği sunduklarını belirtti.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Garanti Bankası’nın Güllük Şubesi Müdürlüğüne atanan Emine Aydın‘ı kutlama ziyaretinde bulundu. Milas’ta banka şubelerinin artmasını arzu ettiklerini belirten Reşit Özer, Garanti Bankası Güllük Şubesi Müdiresi Emine Aydın‘a yeni görevinde başarılar diledi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer‘in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Garanti Bankası Güllük Şubesi Müdiresi Emine Aydın, 2004 yılından bu yana bankada çalışmakta olduğunu belirterek banka müdürü olarak ilk görev yerinin Garanti Bankası’nın Güllük Şubesi olduğunu ifade etti. Emine Aydın, aslen Mersin’li olduğunu, 2002 yılında Ankara Bilkent Üniversitesi İktisat Bölümünden mezun olduğunu belirterek 2004 yılında başladığı bankacılık mesleğinde 2004 – 2009 yılları arasında Garanti Bankası’nın Ankara’da Kızılay ve Anafartalar şubelerinde “müşteri yöneticisi” olarak görev yaptığını, 2012 yılından 2015’e kadar İç Anadolu Bölge Yönetmeni, 2015 yılında ise Güney Ege Bölgesi Yönetmeni olarak görev yaptığını anlattı. 2015 -2018 yılları arasında Ege Bölge Yönetmenliğinde bulunduktan sonra bu yıl Şubat ayında Güllük Şube Müdürlüğüne atandığını belirten Emine Aydın “Güllük, bankacılık mesleğinde benim ilk müdürlük şubem oldu” dedi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer‘in ziyareti sırasında bankalarının müşterilerine sunduğu hizmetlerden de söz eden Garanti Bankası Güllük Şubesi Müdiresi Emine Aydın “Bankamız, başta Güllüklüler olmak üzere tüm müşterilerimize 42 başlık altında farklı hizmetler sunarken 5 farklı başlık altında ise kredilendirmede bulunuyor” dedi. Bankasının sunduğu hizmetler arasında su ve elektrik tesisatı hizmetinden otelde konaklama hizmetine, cam kırılması hizmetinden acil mesajların iletilmesine kadar “konut yardımı hizmeti” sunduklarını, tıbbi bilgi ve danışmanlık hizmetinden acil ilaç, acil doktor hizmetlerine, konutta öğretmen gönderilmesinden reşit olmayan çocuklara ani hastalık ve kaza durumunda yardıma kadar çok çeşitli alanlarda “medikal hizmetler” sunduklarını anlattı. Emine Aydın, bankalarının ayrıca “yol yardımı” başlığı altında çekme ve kurtarma, tamirci, yedek parça ve hatta profesyonel sürücü göndermeye kadar pek çok hizmet seçeneklerinin olduğunu da belirtti. “Rezervasyon hizmetleri” başlığı altında otel, kiralık araba, uçak bileti alımı, turistik, kültür ve sosyal faaliyetlerle ilgili bilet alımı ve ulaştırma hizmeti seçeneklerinin olduğunu anlatan Garanti Bankası Güllük Şubesi Müdiresi Emine Aydın “çalıntı hizmetleri” başlığı altında da arabanın çekilmesi, çilingir hizmeti, tedavi masrafları için nakit avansı ve acil nakit avansı gibi hizmetlerde de bulunduklarını söyledi.

Garanti Bankası Güllük Şubesi Müdiresi Emine Aydın, tüm bu hizmetlerinin yanı sıra bankalarının kaza sigortası, sorumluluk sigortası, nakliyat sigortası, yangın sigortası, mühendislik sigortası ve hekim sorumluluk sigortası alanında da müşterilerine hizmet verdiklerini anlattı. Bu sigorta alanlarındaki işleyişi de anlatan Emine Aydın “Örneğin; Hekim Sorumluluk Sigortası’nda doktor veya diş hekimlerinin mesleki hizmetleri sırasında hastalarının bir kusur ya da ihmal nedeniyle yaralanması, sağlık durumlarının daha da ağırlaşması veya yaşamlarını kaybetmeleri sonucunda oluşabilecek tazminat talepleri Zorunlu Hekim Mesleki Sorumluluk Sigortası ile güvence altına alınır ve biz de bu konuda müşterilerimize hizmet sunuyoruz. Zaten ayrıca 1219 sayılı kanunun Ek 12. maddesi çerçevesinde, serbest ya da kamu veya özel sağlık kurum ve kuruluşlarında çalışan tabipler, diş tabipleri ve tıpta uzmanlık mevzuatına göre uzman olanların bu sigortayı yaptırmaları zorunludur” diye belirtti.

Garanti Bankası’nın kredilendirme konusunda da müşterilerine en iyi hizmeti vermenin gayreti içinde olduğun ifade eden Emine Aydın “Bankamız başta Güllüklüler olmak üzere müşterilerimize ihtiyaç, konut, taşıt, KOBİ kredileri veriyor. Ayrıca kadın girişimciler için çok özel koşullarda kredi seçeneği sunuyoruz” dedi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Garanti Bankası Güllük Şubesi Müdiresi Emine Aydın ve banka çalışanları Sunay Kaya, Gülizar Duygu Gün, Erkan Yılmaz, Özcan Top, Seda Yavuz ve bankanın güvenlik görevlisi Ercan Çetme ile birlikte ziyaretin anısına bir fotoğraf çektirdi.