Muğla’nın kadın ve genç girişimcileri seçimlerini yaptılar: M.ŞENİZ ÇAHAN VE MEHMET YAPICI, İCRA KOMİTELERİNİN BAŞKANLIKLARINA SEÇİLDİLER

Muğla’nın kadın ve genç girişimcileri seçimlerini yaptılar:   M.ŞENİZ ÇAHAN VE MEHMET YAPICI, İCRA KOMİTELERİNİN BAŞKANLIKLARINA SEÇİLDİLER
11.03.2019 17:17

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ile Genç Girişimciler Kurulunun Muğla İl İcra Komitelerinin seçimleri yapıldı. Muğla İl Kadın Girişimciler Komitesinin başkanlığına Mehtap Şeniz Çahan, Genç Girişimciler İcra Komitesinin başkanlığına ise Mehmet Yapıcı seçildiler.

TOBB üyesi meslek odalarının Kadın ve Genç Girişimciler Kurullarının Muğla’daki İl İcra Komiteleri seçimleri Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapıldı. MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan‘ın da katıldığı seçimlerde Mehtap Şeniz Çahan oybirliği ile KGK İcra Komitesi Başkanı seçildi. Aslı Karataş, Feray Serat, Duygu Ağırman, Ayşe Nurdan Aras ve Aylin Özyurt ise başkan yardımcısı oldular. Seçimlerin ardından kısa bir konuşma yapan Mehtap Şeniz Çahan, kendilerine duyulan güven için kadın girişimcilere teşekkür etti. MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan da, KGK İcra Komitesi başkanlığına seçilen Mehtap Şeniz Çahan ile başkan yardımcılarını kutlayarak başarılar diledi.

GGK İcra Komitesi başkanlığı için yapılan seçimde ise üç aday yarıştı. Gizli oylama ile yapılan seçimlerin sonucunda GGK İcra Komitesi başkanlığına Mehmet Yapıcı seçildi. Hasan Tuğrul, Ayla Özsan, Çağkan Uran ve Merve Bakçek Özdemir başkan yardımcısı oldular.MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, GGK İcra Komitesi başkanlığına seçilen Mehmet Yapıcı ve başkan yardımcılarını kutlayarak başarılar diledi.