GENÇ VE KADIN GİRİŞİMCİLER MİTSODA TOPLANDI

06.08.2013 17:52

*Genç ve Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri için aday olacakların en geç 11 Aralık Salı gününe kadar başvurmaları gerekiyor.

MİTSO’da buluştular. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Enver Tuna, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun toplumsal üretim güçlerinin örgütlenmesi ve ekonomik alandaki girişkenliklerinin arttırılması için genç ve kadın girişimciler yapılanmasına çok büyük bir önem verdiğini anlattı. MİTSO olarak kendilerinin de genç ve kadın girişimci hareketini desteklediklerini ve toplumda ve ekonomide gençlerin ve kadınların daha aktif bir şekilde rol almasını önemsediklerini belirten Enver Tuna Genç ve Kadın Firişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimlerinin 14 Aralık Cuma günü saat 10.00 – 16.00 arasında yapılacağını bildirdi.