İzmir Turizm Fuarı ve Konferansı

06.08.2013 17:25

İlgi yazıda, Türkiye Seyahat Acentaîarı Birliği, Hannover Messe International İstanbul ve İZFAŞ ortaklığı ile bu yıl üçüncü kez düzenlenecek uluslararası “Travel Turkey” İzmir Turizm Fuar ve Konferansı’nın 10 — 13 Aralık 2009 günleri arasında, Uluslararası izmir Fuar Alanında gerçekleştirileceği bildirilmekte ve konu ile ilgili olarak aşağıdaki bilgiler verilmektedir.
Her sene artan ziyaretçi sayısıyla “Travel Turkey” İzmir Turizm Fuar ve Konferansı, ulusal ve uluslararası turizm profesyonellerinin şekillendirecekleri görüşmeler için 2009 yılında da çok önemli bir platform olacaktır.
“Travel Turkey” izmir Fuar ve Konferansının’ ara programında, Türkiye’nin uluslararası profesyonel alıcılara tanıtılmasının yanı sıra, Avrupa ve Ortadoğu başta olmak üzere birçok ülkenin de, Türk turizmcilere tanıtımı planlanmaktadır. En önemli ziyaretçi hedef kitlelerini özellikle tur operatörleri, havayolları, otel zincirleri ve seyahat acentalan olmak üzere dünyanın dört bir tarafından gelecek seçkin turizm profesyonelleri oluşturmakta, stand sahibi fuar katılımcılarımız söz konusu yabancı misafirler ile birebir görüşme imkanı bulacaktır.
“Travel Turkey” İzmir Turizm Fuar ve Konferansı her geçen yıl büyümeye ve gelişmeye devam etmektedir. Her yıl artan yerli ve yabancı ziyaretçi sayısıyla dikkat çeken fuarımız, 2008 senesinde 324 katılımcıyla 35 ülkeden gelen 12.534 ziyaretçiyi bir araya getirmiş bulunmaktadır.”
Bu bilgiler doğrultusunda gerek yurtiçinden, gerekse yurtdışından katılımcı ve ziyaretçilerle görüşülmesi, yeni işbirliği imkanlarının elde edilmesi ve var olan ilişkilerin geliştirilmesi bakımından, turizm sektörümüzü bir araya toplayacak olan “Travel Turkey” izmir Turizm Fuar ve Konferansına ilgili üyelerinizin katılımının yararlı olacağı düşünülmektedir.