KAYMAKAM EREN ARSLAN’DAN MİTSO’YA VEDA… “MİLAS İL OLMAYI HAK EDEN BİR İLÇE”

11.02.2021 17:07

15 Aralık 2016 tarihinde Milas’a atanan ve 3 Şubat 2021 tarihinde İçişleri Bakanlığı tarafından Bursa’nın İnegöl ilçesi kaymakamlığına atanan Milas Kaymakamı Eren Arslan, Milas Ticaret ve Sanayi Odası’na veda etti. Belediye Başkanı Muhammet Tokat ile birlikte MİTSO’yu ziyaret eden Kaymakam Eren Arslan görev süresi boyunca uyumlu ve verimli çalışmaları ve destekleri nedeniyle MİTSO yöneticilerine teşekkür etti. Ziyaret sırasında yaptığı konuşmada Milas’ın il olmayı hak eden bir ilçe olduğunu belirten Kaymakam Eren Arslan Milas’taki görev süresinin bir rüya gibi geçtiğini ifade etti.

Bursa’nın İnegöl ilçesi kaymakamlığına atanan Milas Kaymakamı Eren Arslan, MİTSO’ya veda etti. MİTSO’ya veda ziyaretinde bulunan Kaymakam Eren Arslan‘ı MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Soner Çamlıbelen ile Yönetim Kurulu Üyesi Ejder Üstek karşıladılar.

Kaymakam Eren Arslan yaptığı veda konuşmasında görev süresi boyunca verimli ve uyumlu çalışmaları ve her zaman verdikleri destek nedeniyle teşekkür etti. Özellikle OSB’nin başarılmasında MİTSO ile çok iyi bir işbirliği içinde çalıştıklarını belirten Kaymakam Eren Arslan “Niyet iyi olduktan sonra her şey olup gidiyor. Bizim niyetimiz her zaman OSB’yi yapmaktı. Sonuçta yapıldı. Başardık” dedi.

Milas’taki görev süresinin çok hızlı geçtiğini de belirten Kaymakam Arslan “Zaman çok hızlı geçti. Daha bir ay önce gelmiş gibiyim. Rüya gibi geçti. Biz Milas’ı sevdik” diye konuştu.

Milas’ın pek çok şeye sahip olduğunu ve bu anlamda çok şanslı bir ilçe olduğunu vurgulayan Kaymakam Eren Arslan “Milas’ta her şey var. Burada ne kadar çok şey yaparsanız yine de bir şey eksik kalıyor. Allah buraya her şeyi vermiş” dedi. Milas’ın il olmayı hak eden bir ilçe olduğunu da vurgulayan Kaymakam Eren Arslan “Belki Milas bir gün il olur. Günün birinde böyle bir çalışma olursa bunu en çok hak eden yer Milas olur. Eğer öyle bir çalışma olursa ben de elimden gelen desteği veririm” diye konuştu.

Milas’ın zeytinyağına ve yağlı zeytine coğrafi işaret almasından sonra zeytinyağına AB’den de coğrafi işaret almasının çok önemli bir gelişme olduğunu ifade eden Kaymakam Eren Arslan Milas’a bir zeytincilik müzesi kazandıramamanın içinde bir uhde olarak kaldığını belirterek “sizden isteğim Milas’a güzel bir zeytin müzesi yapın. Bunu yapmak şart. AB’den coğrafi işareti de altıktan sonra Milas’a yakışır bir zeytin müzesi yapılmak lazım. Milas’a çok katkısı olur. Artısı olur” dedi.

Günün birinde emekli olduğunda hayatını bu bölgede sürdürmek istediğini de ifade eden Kaymakam Eren Arslan “Günün birinde emekli olunca, Allah izin verirse hayatımızı bu bölgede devam ettirmek isteriz” diyerek MİTSO yöneticilerine görev süresi boyunca göstermiş oldukları işbirliği ve destek için teşekkür etti.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de yaptığı veda konuşmasında “Ben çok üzüntülüyüm. Dört yıl, üç ay çok çabuk geçti. Nasıl olsa bir gün olacaktı, bugün oldu. Size yeni görevinizde başarılar dileriz. İnşallah bir vali oluşunuzu kutlamak için ziyaretinize geliriz” dedi.

Kaymakam Eren Arslan daha sonra MİTSO’da son kez OSB Yönetim Kurulu Toplantısına başkanlık ederek OSB Müdürü Haluk Onaran ve diğer OSB çalışanları ile vedalaştı.

Yazı detayını buraya yazınız