LEVENT AKYER : “MİTSO’YU TAKDİR EDİYORUZ”

LEVENT AKYER :  “MİTSO’YU TAKDİR EDİYORUZ”
19.02.2018 15:15

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri, Cumhuriyet Caddesindeki Levent Optik işyerini ziyaret ederek işyeri sahibi Levent Akyer‘e hayırlı işler dileğinde bulundu. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit ve Odanın 9 No’lu Meslek Komitesi Başkanı Hakkı Ayakdaş ile birlikte Cumhuriyet Caddesindeki işyerlerinden Levent Optik’i ziyaret ettiler. İşyeri sahibi Levent Akyer‘e hayırlı işler dileğinde bulunan MİTSO yöneticileri, odanın çalışmaları hakkında da bilgi verdiler. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, TOBB’nin Milas’a bir okul binası yaptıracağını belirterek “TOBB Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu bizzat söz verdi; TOBB Milas’a bir okul binası yaptıracak. Bu sözü alan ilk ve tek ilçe odası biziz. Şimdi başta Sayın Kaymakamımız Eren Arslan olmak üzere hep birlikte yapılacak okulun ne okulu olması konusunda oturup bir karar vereceğiz. Bizim gönlümüzden bir fakülte binası geçiyor. Belki de bir fen lisesi de olabilir. Bunları birlikte değerlendireceğiz” diye konuştu.

Levent Optik işyeri sahibi Levent Akyer de MİTSO’nun çalışmalarını takdir ettiklerini belirterek “MİTSO Milas’a çok önemli hizmetler veriyor. Bu okul binası işi de çok önemli bir gelişme. TOBB’nin Milas’a, MİTSO’ya böyle bir söz vermiş olması çok çok önemli. Bu fırsatı kaçırmamak gerekiyor. Bu çalışmaları nedeniyle başta Sayın Oda Başkanı Reşit Özer olmak üzere MİTSO’nun bu çalışmalarını takdir ediyoruz. Allah yolunuzu açık etsin, diyorum” dedi.