MİTSO, 5. DOĞAL, ORGANİK VE SAĞLIKLI ÜRÜNLER FUARINA DAVET EDİYOR

24.12.2013 13:41

*İstanbul Fuar Merkezi’nde 9 – 12 Ocak tarihlerinde yapılacak 5. Doğal, Organik ve Sağlıklı Ürünler Fuarı’na MİTSO da katılıyor.

*Fuarda açacağı stantta başta zeytin, zeytinyağı ve bal olmak üzere Milas’ın ürünlerini tanıtacak olan MİTSO, üyelerini de fuara davet ediyor.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası, 9 – 12 Ocak tarihlerinde İstanbul’da, Yeşilköy’deki Fuar Merkezi’nde açılacak olan 5. Doğal, Organik ve Sağlıklı Ürünler Fuarı’na katılacak. MİTSO, fuarda, başta zeytin, zeytinyağı ve bal olmak üzere Milas’ın ürünlerini tanıtmak amacıyla bir stant açacak. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, fuarın Milas’ın ürünlerini tanıtmak için önemli bir fırsat olduğunu belirterek fuarı ziyaret etmek isteyenlerin MİTSO’dan ücretsiz bilet edinebileceklerini söyledi.

“Exponatura’14” adıyla düzenlenen fuar için hazırlıklarını sürdüren MİTSO, 35 metrekarelik stant alanında Milas’ın zeytin, zeytinyağı ve balını tanıtacak. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer; oda yönetimi olarak Milas’ın ürünlerini her ortamda ve her fırsatta tanıtmaya çalıştıklarını belirterek “İstanbul’da 9 – 12 Ocak tarihlerinde düzenlenecek Exponatura’14 fuarı da uluslararası nitelikte bir fuar. Fuarda özellikle doğal ve organik ürünler tanıtılıyor. Biz de MİTSO olarak bu fuarda 35 metrekarelik bir alanda ürünlerimizin tanıtımını yapacağız. Fuara, fuarda açacağımız standa üyelerimizi de bekliyoruz. Üyelerimiz, fuara giriş biletlerini odamızdan ücretsiz olarak alabilirler, İstanbul’da yaşamakta olan yakınlarına duyurabilirler ve fuara davet edebilirler. Böylece Milas’ın adını fuarda en güzel şekilde duyurmuş oluruz” diye konuştu.

Fuarda yer alacak ürünler ve kuruluşlarla düzenlenecek faaliyetler:

9 – 12 Ocak tarihlerinde İstanbul Yeşilköy’deki Fuar Merkezi’nde açılacak “Exponatura’14” 5. Doğal, Organik ve Sağlıklı Ürünler Fuarı’na katılacak ilgili kuruluşlar ve fuarda düzenlenecek etkinlikler şöyle sıralanıyor:

“Özellikle yurtiçi ve yurtdışında doğal ve organik ürün üretici ve satıcıları, tüm ilgililer, firmalar, çiftlikler, ithalat ve ihracat yapanlar, distribütörler, ilgili kurum, dernek ve birlikler v.b sektör profesyonelleri, gıda üreticileri, satıcıları, toptancıları, marketler, doğal ve organik ürün satıcıları, restaurant, kafeterya ve otel yetkilileri, tarım ve hayvancılık sanayi işletmecileri gibi gıda profesyonelleri, doktorlar, eczacılar, terapistler, ortopedistler, hastaneler, sağlık ve güzellik merkezleri, spor merkezleri, mühendisler, sağlık ürünleri alıcıları, satıcıları gibi sağlık profesyonelleri, masaj, wellness merkezleri, güzellik uzmanları, spor salonları ve uzmanları gibi kişisel bakım profesyonelleri, özellikle yurtiçi ve yurtdışında sağlık turizmine çalışan, acente ve kuruluşlar, oteller, kaplıcalar, termaller ve SPA merkezleri gibi turizm profesyonelleri fuarda yer alacak. Ayrıca tüm ilgililer, mühendisler, yatırımcılar, tüketiciler, holdingler, alışveriş merkezleri, iş merkezleri işletmecileri, büyük şirketler, kamu idaresi ve belediye yöneticileri, özel ve kamu kurum kuruluşları gibi kurumsal müşteriler ile tanışabilir, iş bağlantıları kurabilecekler. Katılımcılar, fuar boyunca düzenlenecek olan seminerleri ve panelleri takip edebilecekler, sektörün bir araya gelmesinden oluşan güçle doğal ve organik ürünlerle ilgili bilincin gelişmesine katkıda bulunarak, ülkemizin dünyanın dikkatini de çekecek bir merkez haline gelmesine katkıda bulunabilecekler.”