MİTSO – ABİGEM İŞBİRLİĞİNDE SATIŞ UZMANLIĞI EĞİTİMİ

14.11.2013 14:34

Milas Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerinin ve isteyenlerin katılabildiği satış ve pazarlama yöntemleri konulu eğitim düzenledi. ABİGEM Denizli Şubesi Uzman Eğitimcisi Özcan Toralı tarafından MİTSO toplantı salonunda verilen eğitim yaklaşık 5 saat sürdü. İki bölüm halinde yapılan eğitim çalışmasında günümüzün satış ve pazarlama yöntemleri, müşteri ilişkileri, ürün üzerinden yaşanan sorunların çözümü gibi konular anlatıldı.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, gerek üyelerin talepleri, gerekse üyelere yararlı olacağına inandıkları konularda bundan sonra da eğitim kurslarının verilmeye devam edeceğini belirterek “Günümüzde, satıcının da, alıcının da bilinçli olması gerekiyor. Bu nedenle bilinçli bir satış ve pazarlama yöntemi konusunda üyelerimize ve isteyen herkese yönelik bir satış ve pazarlama eğitimi düzenledik. Talep gelmesi durumunda bundan sonra da benzer eğitim çalışmaları düzenlemeyi sürdüreceğiz. Bu konuda Milas’a gelerek bilgilerini üyelerimizle ve eğitim çalışmasına katılanlarla paylaşan Sayın ABİGEM Denizli Şubesi Uzman Eğitimcisi Özcan Toralı’ya teşekkür ediyorum” dedi.

abigem pazarlama v. satış (3)