MİTSO Dergisinin 48. Sayısı Yayınlandı

06.08.2013 17:34

MİTSO’nun yayın organı olan dergimizin 48. sayısı yayınlandı. Yaygın bir şekilde üyelerimize ulaştırılmaya çalışılan dergimizden edinmek isteyenler odamızdan alabilirler. Dergimizin 48. sayısında odamızın çeşitli faaliyetlerinin yanı sıra bir süre önce definecilerin kaçak kazı yaptıkları Uzunyuva ile ilgili haberler ve röportajlar da yer alıyor.

Farklı bir anlayış, değişik bir yaklaşım ve yeni bir bakış açısıyla farklı bir boyutta yayınlanmaya başlayan dergimizin 48. sayısı yayınlandı. Büyük bir beğeni ile karşılaşan dergimizin 47. sayısın ardından zengin bir içerikle yayınlanan 48. sayısı da büyük bir ilgiyle karşılandı. Oda personelimiz tarafından yoğun bir çabayla oldukça yaygın bir şekilde üyelerimize ulaştırılmaya çalışılan dergimizden eline ulaşmayanlar dergimizin yeni sayısını odamızdan edinebilirler.

Üyelerimiz ve Milaslılar tarafından ilgiyle ve beğeniyle karşılanan dergimizin 48. sayısında odamızın çeşitli faaliyetlerinin konu edildiği haberlerin ve yazıların yanı sıra bir süre önce defineciler tarafından kaçak kazı yapıldığının anlaşılmasıyla büyük bir önem kazanan Uzunyuva ile ilgili çeşitli haberler ve röportajlar da yer alıyor. Özellikle Uzunyuva’nın bir tapınak olmayıp bir anıtmezar olduğunu ilk kez gündeme getiren Alman Arkeolog Prof. Frank Rumscheid ile dergimizin Sorumlu Yazıişleri Müdürü ve Genel Yayın Yönetmeni Olcay Akdeniz’in yaptığı röportaj, bu konuda yapılmış ilk ve en kapsamlı röportaj olarak ilgi çekiyor.

DERGİMİZİN BÜYÜK BİR REKLAM POTANSİYELİ VAR

Üstün bir kaliteyle baskısı yapılan dergimiz aynı zamanda büyük bir reklam potansiyeli taşıyor. 2 bin tane basılan ve Milas ilçe merkezinin yanı sıra tüm beldelerde de yaygın bir şekilde dağıtımı yapılan dergimiz aynı zamanda çevre il ve ilçelerdeki TOBB üyesi odalara da gönderiliyor. Bu nedenle büyük bir reklam potansiyeli de bulunan dergimiz, reklam vermek isteyen kişi ve kuruluşlar için de önemli bir reklam olanağı sağlıyor. Üç ayda bir yayınlanan dergimizin 49. sayısı, Ocak ayı içinde yayınlanacak. Bu nedenle dergimizin 49. sayısı için reklam vermek isteyenlerin bir an önce odamıza başvurmaları gerekiyor.