MİTSO ile Milas Belediyesi El Ele

06.08.2013 17:30

Milas Belediyesi Başkan Yardımcılığına atanan Mehmet Mat’ı makamında ziyaret ederek kutlayan MİTSO Yönetimi, Milas’ın sorunlarına belediye ile odanın el birliği içinde yaklaşmaları durumunda birçok sorunun daha kolay aşılabileceği mesajını verdi. Milas Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Mat da ilçemizdeki meslek odalarıyla işbirliği içinde olmayı amaçladıklarını söyledi.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, bir süre önce Milas Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanan Belediye Meclis Üyesi Mehmet MAT’ı makamında ziyaret ederek kutladı ve başarılar diledi. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Enver TUNA, Başkan Yardımcısı Muzaffer ATICI, Başkan Yardımcısı Hüseyin MAT, Yönetim Kurulu Saymanı Cuma BOZKURT, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan CUNBUL ve Mehmet YİĞİT tarafından gerçekleştirilen ziyaret sırasında MİTSO ile Belediye’nin Milas’ın sorunlarına birlikte sahip çıkmaları durumunda birçok sorunun daha kolay aşılabileceği vurguladı. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Enver TUNA “Milas hızla büyüyor. Büyürken de sorunları da büyüyor. Bu sorunların aşılabilmesi için kurumların işbirliği içinde olmasında büyük yarar var. Biz oda olarak Milas Belediyesi ile el ele verirsek birçok sorunun daha kolay aşılabileceğine inanıyoruz” diye konuştu.

Ziyaretten son derecede memnun kaldığını belirten Milas Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet MAT “Biz de ilçemizdeki meslek odalarıyla diyalog içinde olmayı çok önemsiyoruz. El birliği içinde birçok sorunun aşılabileceğine inanıyoruz. Eğer Milas’ın sorunlarına belediye ve odalar olarak sahip çıkarsak bir çok sorunu rahatlıkla aşabiliriz” dedi.