MİTSO, İŞLEMLERDE HES KODU UYGULAMASINI 26 EKİM’DE BAŞLATIYOR

22.10.2020 16:09

Milas Ticaret ve Sanayi Odası 26 Ekim’den başlayarak işlemlerde HES Kodu uygulamasına geçiyor. Sağlık Bakanlığının çağrısı ve TOBB’dan gelen istek doğrultusunda HES Kodu uygulamasını başlatacak olan MİTSO’da 26 Ekim Pazartesi gününden başlayarak HES Kodu olmayanların işlemleri yapılmayacak.

HES Kodu almak isteyenlerin  HES yazıp bir boşluk bırakarak T.C. kimlik numaralarını, nüfus cüzdanlarının seri numarasının son dört rakamını yazıp, 20 23‘e mesaj göndermeleri gerekiyor.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Covid-19 salgınının halen devam etmekte olduğunu belirterek “Biz de salgına karşı, gerek üyelerimizin, gerekse çalışanlarımızın sağlığını korumak amacıyla her türlü alıyoruz. Bu konuda Sağlık Bakanlığından ve TOBB’dan gelen isteğe uyarak biz de HES Kodu uygulamasına geçiyoruz. 26 Ekim Pazartesi gününden başlayarak Odamızda yapılacak işlemler için başvuruda bulunacak olan üyelerimizin mutlaka HES Kodu olması gerekiyor” dedi.