MİTSO MECLİSİ YENİ YERİNDE IŞIK ÜLKESİNİ İZLEDİ

30.09.2013 11:37

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Meclisinin olağan Eylül ayı toplantısında yeni salon sürprizi yaşandı. Reşit Özer başkanlığındaki MİTSO Yönetim Kurulu, odanın zemin üstü birinci katındaki eski meclis salonunu yeniden meclis salonu haline getirerek Eylül ayı olağan meclis toplantısı için gelen üyelerine sürpriz yaptı.

MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel başkanlığında Eylül ayı olağan meclis toplantısını yapan meclis üyeleri gündemlerindeki tek gündem maddesi olan Ağustos ayı kati mizanını görüştüler.  Oda Genel Sekreteri Kazım Sarıoğlu tarafından okunan MİTSO’nun Ağustos ayı kati mizanı oybirliği ile kabul edildi. Gündemde görüşülmek üzer başka öneri olmayınca meclis oturumu Başkan Mustafa Yüksel tarafından kapatıldı.

Tek gündem maddesinin oylanarak kabulünün ardından MİTSO Yönetim Kurulu, bir sürpriz daha yaparak hafta içinde Milas Kaymakamı Fuat Güner’e Milas’ın ekonomik verileri konusunda sunulan brifing konusunda açıklamada bulunduktan sonra Kaymakam Güner’in de büyük bir beğeni ile izlediği, Hasan Özgen yapımı “Işık Ülkesi Milas” belgeselini meclis üyelerine izletti.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer “Bir süredir, meclis salonumuzun bodrum katından eski yerine taşınması gündemimizdeydi. Bir anda karar verip kolları sıvadık ve meclis üyelerimize bir sürpriz yaparak üst kattaki yeni meclis salonunu düzenledik. Eylül ayı olağan toplantımızı yeni düzenlediğimiz salonda yaptık. Bu konuda meclis üyelerimizin olumlu desteğini aldık. Amacımız, bundan sonra da MİTSO’da yeni ve güzel çalışmalara imza atmaktır. El birliğiyle yapacağımız daha çok şey var” diye konuştu.