MİTSO MECLİSİNDE EYLÜL AYI KATİ MİZANI OYBİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ.

01.11.2017 15:59

*MİTSO’nun olağan Eylül ayı meclis toplantısında konuşan Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Milas’taki yapı fuarının, tarım fuarının birkaç kat önüne geçeceğini söyledi.

*Milas’taki tarım ve yapı fuarlarının organizatör firmasının yöneticisi Serdar Erdoğan Milas fuarları için reklama çok önem verdiklerini belirterek Trakya’dan İç Anadolu Bölgesine kadar pek çok yerde tanıtım çalışmalarını başlattıklarını söyledi.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın Eylül ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Meclis toplantısında, oturuma katılan üyelerin oybirliği ile MİTSO’nun Eylül ayı kati mizanı oybirliği ile kabul edildi.

MİTSO’nun Eylül ayı olağan meclis toplantısı Meclis Başkanı Mustafa Yüksel tarafından açıldı. Toplantıya Mustafa Yüksel’in daveti üzerine Güney Ege Milas Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı ile Decoboss Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarlarının organizatör firma yöneticisi Serdar Erdoğan ve firmanın proje sorumlusu Gülşah Çakal da katıldılar. Fuarlarla ilgili hazırlıklar hakkında meclis üyelerine bilgi veren Serdar Erdoğan, bu yıl her iki fuarın da tanıtımına çok önem verdiklerini belirterek “Trakya’dan İç Anadolu’ya kadar çok geniş bir coğrafyada Milas fuarlarının tanıtımını yapıyoruz. Çok olumlu tepkiler alıyoruz” dedi. Meclis üyelerinin sorularını da yanıtlayan Serdar Erdoğan “Bu yıl her iki fuar için de katılacak firmalardan çok yoğun talep geliyor. Her iki fuar da bu yıl çok daha başarılı geçecek” dedi.

MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel de bu yıl 8’incisi yapılacak Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın artık oturduğunu belirterek “Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı başarılı geçiyor. Katılan firmalar, ziyaretçi sayısı hepsi de artık oturdu. Bu andan sonra bir düşüş olmaz” dedi. Yapı, Dekorasyon ve Mobilya Fuarının geçen yıl ilk kez düzenlenmesine rağmen başarılı sayılabilecek bir çizgi yakaladığını belirten Mustafa Yüksel “Benim beklentim gelecek yıllarda yapı fuarının tarım fuarının birkaç kat önüne geçeceği yönünde. Çünkü yöremizde inşaat sektöründe büyük gelişmeler var. İnşaat sektöründe bir patlama yaşanacak” diye konuştu.

Meclis Başkanı Mustafa Yüksel daha sonra fuarın organizatör firma temsilcilerine yaptıkları açıklamalar için teşekkür ederek meclis oturumunu açtı. Genel Sekreter Kazım Sarıoğlu tarafından okunan Eylül ayı kati mizan cetveli üzerine söz almak isteyen olmayınca yapılan oylamada mizan, oturuma katılan meclis üyelerinin oybirliği ile kabul edildi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de yaptığı konuşmada, son bir aylık oda çalışmaları hakkında meclis üyelerine bilgi verdi. Reşit Özer, zeytinyağından sonra Milas tepsi böreği ile Milas yağlı zeytininin de coğrafi işaretinin alınacağını sözlerine ekledi.

Başka söz almak isteyen olmayınca meclis oturumu Meclis Başkanı Mustafa Yüksel tarafından kapatıldı.