MİTSO Ö.KARADEVECİ REHABİLİTASYON MERKEZİNİN ÇOCUKLARINI SEVİNDİRDİ

31.10.2014 17:06

Milas Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi T. C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Milas M. Önol Karadeveci Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek burada kalmakta olan çocuklara çeşitli armağanlar verdiler. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Turgay Ertuğrul ve Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Koray Türkoğlu, kurum müdürü Metin Kaya ve merkezdeki öğretmenlerle görüşen MİTSO yöneticileri, okulda bakım görmekte olan çocuklara çeşitli armağanlar verdiler. Okulun atölyelerini gezen ve burada engelli çocukların yaptıkları çeşitli elişlerini gören MİTSO yöneticileri her zaman destek olacaklarını belirttiler. Bunun için kurum müdürü Metin Kaya’dan eksiklerini soran MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer her konuda ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını söyledi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, bundan sonra da sık sık rehabilitasyon merkezini ziyaret edeceklerini belirterek “Zaman zaman da oradaki çocuklarımızı odamızda konuk edeceğiz. Onları İzmir’deki hayvanat bahçesine götürmeyi düşünüyoruz. Ayrıca sinemaya da götüreceğiz. Oradaki çocuklara destek olmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” diye konuştu.

M. Önol Karadeveci Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Metin Kaya da MİTSO yöneticilerinin yaptığı ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek teşekkür etti ve kurumda bakımları yapılmakta olan çocukların her şeyden önce ilgiye ve sevgiye ihtiyaç duyduklarını söyledi.

IMG_3401 IMG_3388 IMG_3389 IMG_3391 IMG_3393 IMG_3397