MİTSO, ODALARLA BİRLİKTE MİLAS GIDA MADDELERİ YAPANLAR VE SATANLAR ESNAF ODASINDA

07.03.2022 14:26

Milas Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, bir süre önce genel kurulunu yapan Milas Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odasını ziyaret ederek Genel Kurula tek başkan adayı olarak katılan ve yeniden başkan seçilen Mustafa Sezgin‘i kutladı. MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ve Yönetim Kurulu Saymanı Soner Çamlıbelen, Mustafa Sezgin‘e hayırlı olsun dileğinde bulundular yeni görev döneminde de başarılar dilediler.

Milas Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sezgin de MİTSO yöneticilerine ziyaretleri ve kutlama dilekleri için teşekkür ederek yeni görev döneminde de üyelerine daha iyi hizmet vermek için çalışacaklarını ifade etti.

Yazı detayını buraya yazınız