MİTSO üyelerine, Ziraat Bankasından KOBİ Kredi Paketi desteği..

06.08.2013 17:26

MİTSO ve Ziraat Bankası arasında 07 Ekim 2009 tarihinde imzalanan Protokolün imza törenine, MİTSO Yöneticilerinden, Yönetim Kurulu Başkanı Enver TUNA, Meclis Başkanı Reşit ÖZER, Yönetim Kurulu Saymanı Cuma BOZKURT, Yönetim Kurulu Üyelerinden Hasan CUNBUL ve Mehmet YİĞİT, Meclis Katibi Tayip ÇAKIROĞLU katılırken, Ziraat Bankası’ndan Milas Şube Müdürü Halil Rifat DEĞİRMENCİ, Ticari Kredi Satış Sorumlusu Hasan Fikret KÖSE ve Servis Yetkilisi Hadiye KIBRISLI katıldı.

MİTSO üyelerinin nakdi, taşıt ve işyeri alım kredisi adı altında yararlanabileceği “Protokollü KOBİ Kredi Paketi Kampanyası” için dün saat 14’te MİTSO binasında imza töreni düzenlendi. Kampanya protokolü Ziraat Bankası Milas Şubesi Müdürü Halil Rifat Değirmenci, Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Enver Tuna ve Meclis Başkanı Reşit Özertarafından imzalandı.

Atılan imzaların ardından çalışmaları ve kampanya hakkında bilgi veren Değirmenci şunları söyledi:

“146 yıldır ülkemizde finans sektörünün lokomotifi olarak üstlendiği görevini başarıyla sürdüren bankamız, tarımsal alanda olduğu gibi bireysel ve ticari alanlarda da en iyi şekilde misyonunu sürdürmektedir. Bu görev bilinciyle; bankamız bilhassa Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine yönelik, sektörün en düşük faiz oranıyla ‘Protokollü Kobi Kredi Paketi Kampanyası’ kapsamında ticaret erbabını rahatlatacak krediler sunmaktadır.

Bu kapsamda yurt genelinde Ticaret ve Sanayi Odaları ile özel protokoller imzalayarak, oda üyesi ticari kuruluş sahiplerine uygun koşullarda nakdi ve gayri nakdi kredi sağlayan bankamız Milas Ticaret ve Sanayi Odası ile de protokol imzaladı.
Bankamızın her dalda başarılı olduğu gibi ticari krediler dalında da her türlü başarıyı elde edeceği ümidiyle bu protokolün her iki taraf üyelerine hayırlı olmasını dilerim.”

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Enver Tuna ise, dünyayı etkisi altına alan ekonomik kriz içerisinde yatırımcıların ayakta durmaya çalıştığını belirterek, “İçerisinde bulunduğumuz ekonomik kriz, büyük küçük demeden tüm yatırımcıları etkiledi. Kimisi kendi imkanlarıyla halen daha ayakta durmaya çalışıyor. Birçok işletme ise krize daha fazla dayanamayarak kepenk kapattı. Kriz karşısında gücü kuvveti azalan işletmelerin krize yenilmemesi açısından bankalar tarafından uygun faiz oranlarıyla kredi desteği yapılmaya çalışılıyor. Bugün Ziraat Bankası ile bir protokol imzaladık. Odamız üyeleri ihtiyaçları doğrultusunda bu kredilerden yararlanabilecekler” dedi.

Ziraat Bankası’ndan Milas Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine “Protokollü KOBİ Kredi Paketi Kampanyası” kapsamında % 1.29 faizle nakdi, % 1.20 faizle taşıt ve % 1.25 faizle işyeri alım kredileri kullandırılacak.

* * Kredi Talep Formlarını üyelerimizodamızdan temin edebilirler.