Milas Emniyet Müdürü Ömer Faruk KARATAŞ iadei ziyarette bulundu.

06.08.2013 17:26

Milas Emniyet müdürlüğü’ne, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Ömer Faruk KARATAŞ’ın atanmasından sonra ziyaret eden Enver Tuna ve ekibini, 03 Eylül 2009 Perşembe günü Milas Emniyet Müdürü Ömer Faruk KARATAŞ İadei ziyarette bulundu.Ziyarette, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Enver TUNA, Meclis Başkanı Reşit ÖZER, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin MAT, Yönetim Kurulu Saymanı Cuma BOZKURT, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet YİĞİT ve Meclis Kâtibi Tayip ÇAKIROĞLU hazır bulundular.Odamız tarafından yapılan çalışmalar hakkında kısaca bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Enver TUNA, 20 Ağustos 2009’da yapılan Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın (GEKA) ilk toplantısı hakkında kısaca bilgi verirken ve bu Kalkınma Ajanslarının Bölgenin ekonomik kalkınmasını hedefleyen kuruluşlar olduğunu belirtti.BAşkan TUNA ayrıca, Aydın, Denizli ve Muğla’yı kapsayan Güney Ege Kalkınma Ajansında (GEKA) toplam 100 temsilci kuruluş seçildiğini ve bu temsilci kuruluşların 32 tanesi Muğla ili içinden olduğunu ve Milas ilçesinden de sadece Milas Ticaret ve Sanayi Odasının temsilci olarak seçildiğini belirtti.Yarım saat süren ziyarette, Milas Emniyet Müdürü Ömer Faruk KARATAŞ, Enver Tuna ve ekibine başarılar diledi.