MİTSO ÜYELERİNİ ZİYARET EDİYOR.

05.12.2019 15:47

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, üye ziyaretlerini sürdürüyor. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı üye ziyaretlerinde, MİTSO üyelerinin sorunları, beklentileri ve önerileri not ediliyor ve oda çalışmaları anlatılıyor.

ÖZPOLAT TİCARET’E HAYIRLI İŞLER

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ve Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Eliş, 19 Mayıs Bulvarındaki işyerlerinden oda üyesi Özpolat Ltd. Şirketini ziyaret ettiler. İşyeri sahibi şirket yetkilisi Ercan Polat ile görüşen MİTSO yöneticileri oda çalışmalarını anlattılar. Ercan Polat’ın da önerilerini not eden MİTSO yöneticileri, her fırsatta üye ziyaretlerini sürdüreceklerini belirttiler. Özpolat Ltd Şirketi yetkilisi Ercan Polat da MİTSO Yöneticilerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Odanın çalışmalarını takip ediyoruz ve beğeniyoruz. Size başarılar dilerim” diye konuştu.