MİTSO YÖNETİMİNİN 2019 YILI FAALİYETLERİ OYBİRLİĞİ İLE AKLANDI

04.03.2020 14:13

Milas Ticaret ve Sanayi Odasının olağan meclis toplantısında 2019 yılının gelir / gider hesap çizelgeleri ile Ocak ayı kati mizanı, oturumda hazır bulunan üyelerin oybirliği ile kabul edildi. 2019 yılı gelir / gider hesap çizelgesinin kabul edilmesiyle MİTSO Yönetiminin 2019 yılı faaliyetleri aklanmış oldu.

MİTSO’nun olağan meclis toplantısı Mustafa Yüksel’in başkanlığında yapıldı. Toplantıda Ocak ayının kati mizanı Genel Sekreter Kazım Sarıoğlu tarafından okundu. Mizan üzerine söz alan olmayınca yapılan oylamada Ocak ayı kati mizanı oturumda hazır bulunan üyelerin oybirliği ile kabul edildi.

Gündemin ikinci maddesi gereğince 2019 yılı kesin gelir / gider cetveli yine Genel Sekreter Kazım Sarıoğlu tarafından okundu. Gelir / gider cetveli üzerine söz alan üye olmayınca yapılan oylamada 2019 yılı gelir / gider cetveli, oturumda hazır bulunan üyelerin oybirliği ile kabul edildi. Böylece MİTSO yönetiminin 2019 yılı faaliyetleri oybirliği ile aklanmış oldu.

Meclis oturumunda söz alan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, 2019 yılı gelir / gider cetvelleri ile Ocak ayı kati mizanını oybirliği ile kabul ederek yönetimi ibra eden meclis üyelerine teşekkür etti. Daha sonra son bir aylık oda faaliyetleri hakkında meclis üyelerine bilgi veren Reşit Özer, söz verdikleri şekilde Schengen Vizesi işlemlerinin MİTSO’da kabulüne başlanmasını sağladıklarını ifade etti.

Daha sonra söz almak isteyen başka üye olmayınca MİTSO’nun Şubat ayı olağan meclis toplantısı Meclis Başkanı Mustafa Yüksel tarafından kapatıldı.